Cupta Kaşık Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
Muhallebi için
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 4 yemek kaşığı un
- 1 litre süt
- 1 su bardağından bir parmak eksik şeker
- 1 paket vanilya
- 750 gram süt
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 yemek kaşığı un
- 3 yemek kaşığı toz şeker
- 3 yemek kaşığı kakao
- Kakao
Cupta Kaşık Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Muhallebi için vanilya ve tereyağ hariç bütün malzemeleri ekliyoruz. Göz göz olunca vanilya tereyağ ekleyip kapatıyoruz.
- Soğumadan cuplara paylaştırıyoruz.
- Supangle için bütün malzemeleri tencereye alıp pişiriyoruz.
- Pişen supangleyi ılınan muhallebi in üstüne döküyoruz.
- Üzeri için kakao serpiyoruz. Ben süs için çilek ekledim ????
- Dolapta 3-4 saat dinlendiriyoruz. Afiyet olsun.