
Dağılan Pasta Meskendeki Artan Kekiniz Mi Var Atmadan Kullanın Tanımı İçin Gereçler
- Evvelki günden artan kek
- 400ml sahne (kremşanti)
- 250gr quark (veya maskarpon)
- 2 paket vanillin şekeri
- Meyve mandalina ve ya muz
Dağılan Pasta Meskendeki Artan Kekiniz Mi Var Atmadan Kullanın Tanımı Yapılışı
- Evvelki günden artan kekinizi elinizle küçültüp bir cam kabına alın onu güzelce bastırın.
- Sonra 400ml sahne yahut 2 paket kremşantiyi ,vanilya şekeri ile kıvamı oluşana kadar mikser yardımı ile çırpın .
- Sonra quark yahut maskorpon u ekleyin, bir spatula ile yavaş yavaş karıştırın.
- Ufaladığınız kekin üzerine evvel mandalinayı dizin sonra sahneyi koyun ve dağıtın dikkatlice.
- Tekrar üzerine mandalina koyun ve buz dolabında iki üç saat bekletin.
- Altındaki kek servis ederken biraz dağılacaktır olsun özelliği bu zati ????.