Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dalyan köfte nasıl yapılır tarifi

Dalyan köfte nasıl yapılır tarifi
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Dalyan köfte nasıl yapılır tarifi Merhaba kızlar bana lütfen Dalyan köfte nasıl yapılır tarifini benimle paylaşabilecek, bu işte sanatçı ve yediğinizde ellerinizi yersiniz tarzında kendine güvenen bir kişinin bu tarifi tam yapmasını rica ediyorum  

Similar threads

Ana yemek için farklı ve leziz bir yemek tarifi arayanlar için dalyan köfteyi sizlerin beğenisine sunuyoruz. Dillere destan olan enfes dalyan köfte, yanında sadece bulgur pilavıyla servis edebileceğiniz pratik bir yemek. Peki dalyan köfte nasıl yapılır? Tarifi haberin detaylarında. Köftenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Ana yemek için farklı ve leziz bir yemek tarifi arayanlar için dalyan köfteyi sizlerin beğenisine sunuyoruz. Dillere destan olan enfes dalyan köfte, yanında sadece bulgur pilavıyla servis edebileceğiniz pratik bir yemek. Peki dalyan köfte nasıl yapılır? Tarifi haberin detaylarında. Köftenin en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Dalyan Köfte Tarifi İçin Malzemeler 1 kilogram dana kıyma2 adet soğan (rendelenmiş)1 su bardağı galeta unu1 adet yumurtaYarıma yakın su bardağı sıvı yağTuzKarabiberPul biber1 kavanoz garnitür5 adet haşlanmış yumurta1 yemek kaşığı domates salçasıYarım su bardağı su Dalyan Köfte Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Yumurtalı Sıkma Köfte Tarifi Resimli Yumurtalı Sıkma Köfte Tarifi Resimli Merhaba hanımlar sizden Yumurtalı Sıkma Köfte Tarifini yazmanızı rica ediyorum detaylı yazın yapılışını  
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Her daim nefis kokuların yayıldığı iftar sofralarında, başta çocuklar olmak üzere, tüm misafirlerin ilgisini çekeceğini düşündüğümüz köfte tarifleri, adeta yaz boyunca yapılabilecek kadar çok çeşitli! Küçük büyük demeden herkesin sevdiği en kolay ve farklı köfte tariflerini sizlerin beğenisine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt