Damla Çikolatalı Kurabiye Tanımı İçin Materyaller
- 2 yumurta
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı nişasta
- 1 paket kabartma tozu
- 3 su bardağı un
- Yarım su bardağı portakal suyu
- 1 portakal rendesi
- 1 su bardağı damla çikolata
Damla Çikolatalı Kurabiye Tanımı Yapılışı
- Un ve damla çikolata hariç tüm materyalleri yoğurma kabımıza alıyoruz özdeşene kadar çırpıyoruz.
- Unu ekliyoruz (unu yavaş ekleyelim) hamurumuz kulak göğsü kıvamında olacak.
- Son olarak damla çikolataları ekliyoruz.
- Hamurumuz dan ceviz büyüklüğünde toplar oluşturarak 170-180 derece fırına veriyoruz. Şimdiden afiyet olsun herkese????.