
Damla Çikolatalı Kurabiye Tanımı İçin Materyaller
- 250 gram margarin yahut tereyağ
- Yarım çay sıvı yağ
- 1 çay bardağı nişasta
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 adet yumurta
- 1 çay kaşığı silme kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1 çay bardağı damla çikolata
- 3 – 3.5 su bardağı un
Damla Çikolatalı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Damla çikolata hariç bütün materyalleri yoğuralım.
- Ele yapışmayan bir hamur haline getirelim.
- Unu denetimli olarak ekleyelim.
- Son olarak damla çikolatayı ekleyip yoğuralım.
- Biçim verip fırında 170 derecede beyaz bir biçimde pişirelim.
Damla Çikolatalı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı