Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dana Gulaş (Köz Biberli)

Dana Gulaş (Köz Biberli)
0
28

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
dana-gulas-koz-biberli.jpg

Dana Gulaş (Köz Biberli) Tanımı İçin Materyaller

  • 750 gram dana kuşbaşı eti
  • 4 büyük soğan
  • 1/2 (yarım) küçük kereviz
  • 1 havuç
  • 2 çorba kaşığı domates salçası
  • 2 diş sarımsak
  • 2 adet kapya biber
  • 2 çorba kaşığı tereyağı
  • 250 ml et suyu
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı tatlı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı acı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 2 adet defne yaprağı
  • Tuz

Dana Gulaş (Köz Biberli) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle kapya biberleri ocak ya da fırında közleyin ve kabuklarını soyup ince ince doğrayın.
  2. Büyük bir tencereye yağı alın ve kabuklarını soyup minik minik küp doğradığınız havuçları 5 dakika soteleyin.
  3. Kabuklarını soyup küp doğradığınız soğanları ve sarımsakları ekleyin ve soğanlar renk değiştirene kadar soteleyin.
  4. Kabuğunu soyup minik minik küp doğradığınız kerevizi ekleyin ve 5 dakika kadar kavurun.
  5. Domates salçasını ekleyin ve 5 dakika daha kavurun. Et suyunu ek edin.
  6. Baharatları ek edin. Eti ekleyin ve güzelce karıştırın.
  7. Defne yapraklarını atın ve karıştırın. Tencerenin kapağını örtün ve ocağın altını kısık ateşe getirerek, etler yumuşayıncaya kadar pişirin.
  8. Pilav yahut püre ile servis yapın. Afiyet olsun ????.
Not:  Detaylı görüntüye instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.
 
858,478Konular
981,310Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt