Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Daniel Sturridge, Liverpool Takımının İnternet Sitesine Açıklamalarda Bulundu

Daniel Sturridge, Liverpool Takımının İnternet Sitesine Açıklamalarda Bulundu
0
234

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Dün yapılan Huddersfield Town maçından kariyerindeki 100 golüne ulaşan meşhur futbolcu Daniel Sturridge, takımının internet sitesine direktifler yaptı Liverpool takımının atak aksiyonlarındaki en kayda değer isimlerin başında gelen ve sezona iyi bir başlangıç yapan*Daniel Sturridge, Liverpool takımının internet sitesi olan Liverpoolfccom'a önemli açıklamalarda bulundu İngiltere Premier Liginde geçtiğimiz Cumartesi günü Huddersfield Town takımı ile karşılaşan Liverpool sahadan üç puanla ayrıldı Liverpool'a galibiyeti getiren goller*Daniel Sturridge, Georginio Wijnaldum ve Roberto Firmino'dan geldi*Daniel Sturridge bu maçtan daha sonra siteye tanımlama yaptı
28 yaşındaki İngiliz futbolcu*Daniel Sturridge ligte attığı son golle kariyerindeki 100 golüne ulaşmış oldu 100 gol barajını geçen*Daniel Sturridge, Liverpool takımının internet sitesine şunları söyledi; Geçmişe bakmayı seven biri değilim, daima gelecek hedeflerim beni ilgilendirir, 100 golü geçirmek hedeflerimin arasında yer alıyordu ve bunu başardığım için fazla mutluyumdiye konuştu
Daniel Sturridge keza; Teknik direktörümüz Jurgen Klopp'ün bana olan inancı ve ilgisi takıma olumlu katkı sağlamamı başardı Attığım gollerde onun etkisi fazla fazla vardiyerek teknik direktörüne övgüler yağdırdı