Ayşe D.'nin sevgilisi tarafından darp edilmesine tanık olan ve hadiseye müdahale eden 20 yaşındaki Kadir Şeker, çıkan arbede de Özgür Duran'ı göğüsünden bıçakladı. Özgür Duran hayatını kaybederken Kadir Şeker, yardım etmek isterken cezaevine girdi. Emniyette verdiği sözü ortaya çıkan Kadir Şeker, 'ağlama sesine dayanamadım' dedi.
Hürriyet gazetesinden Musa Kesler'in haberine nazaran, 20 yaşındaki Kadir Şeker hadisenin akabinde verdiği sözünde yaşadıklarını şöyle anlattı:
"Yatmaya çalıştığım esnada polisler geldi"
Yaralama, hırsızlık, yağma ve uyuşturucu ticareti üzere cürümlerden toplam 19 münferit belgesi bulunan Özgür Duran'ın kendisine saldırdığını ve boğazını sıktığını söyleyen Kadir Şeker bıçaklama anını ise şöyle aktardı:
"Yardım maksatlı gitmiştim"
Vukuatı gördüğünde yardım maksatlı gittiğini ve bıçağı kendini korumak için aldığını söyleyen Kadir Şeker sözüne şöyle devam etti:
"Yardım etme gayesiyle bizim yanımıza geldiğini düşünüyorum"
Parkta dövülen Ayşe D. ise sözünde şunları söyledi:
Kadir Şeker darp edilen bir bayana yardım etmek isterken adamı bıçaklamış ve tutuklanmıştı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.