Dayanılabılen geyıkler       Cerenin sana selami var?   Hangi CerenICODEin?   Tencerenin    Bir adam kendini surekli kanalizasyona atiyormus neden?  Kendini bi bok saniyormus    Ben her seyi dusunurum aramak ki ben tefalim     En hizli sayi hangisidir?   10   Niye?   Onun arabasi var    Cok iyi gobek atan kazana ne denir? Iyi oynayan kazansin    Bagirsak kurtlari bagirsakta yasarlar bagirmasak ta     Tıraş Bıçağı SEN SOR ben soyleyim   Tem otoyoluna muz duserse ne olur? Yanıt temmuz    RidvanICODEin bi buyugu nedir? Ridtwo    Yerin kulagi war benim de kulagim warben yer miyim ?  hayir yemem    Kaptan kemal konusuyor kaptan kemal konusuyor cikarin beni  bu kaptan    Size deniz anasi taklidi yapayim mi?  Deeeniiiizzz ggeeell yavruumm geell annecim    Allah bana Yuru Ya Kulumdedi Arabayi sattim    Bir adam colde kalmis ve cayi cok severmis,cay bulmus  icmemis neden?  Cunku Ulkersiz bir cay saati dusunulemez    Volkswagen Passat, sahsi oynama    Ben Aydan SenerBende Dunyadan Ali    Tukenmez kaleminin yayini versene  Napican?  Plato lezzet testi    Bana yamuk yapma! Fakat kare,cember falan yapabilirsin    Bi adam karisini dovuyormus,kapi calmis karisini dovmeye  birakmis niçin?  Esek sudan gelmis    Tomi`nin annesi kimdir? Vücut Yapısı    Bebegin tekine TIR carpmis fakat olmemis, niçin?  Bezi bariyerliymis    Bol keseden atmis, bakımlı keseden esek   dayanilabilengeyikler5c563a8d85851gifalt  :d050: D050 :d050:dayanilabilengeyikler5c563a8d85851gifalt  :d050: D050 :d050:dayanilabilengeyikler5c563a8d85851gifalt  :d050: D050 :d050:dayanilabilengeyikler5c563a8d85851gifalt  :d050: D050 :d050:      

Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.