Defne Joy Foster'ın eşi İlker Yasin evlendi defne joy foster eşi ilker yasin solmaz evlendi haberleri burada arkadaşlar 8 ay önce hayatını kaybeden oyuncu ve sunucu Defne Joy Foster'ın eşi İlker Yasin Solmaz gözlerden uzakta ve sessiz sedasız evlendi Melek'lerim Anaokulu müdürü olan Beyza Dankal'la hayatını birleştiren İlker Yasin Solmaz evlendi ve bu durumdan kimsenin haberi olmadı Acilen gelin haberin detaylarına Melek'lerim 1548648520 1548648520 defnejoyfosterinesiilkeryasinevlendi5c4e804d6c485defnejoyfosterinesiilkeryasinevlendi5c4e804d6c485 defnejoyfosterinesiilkeryasinevlendi5c4e804d6c485 35 yaşında hayatını kaybeden Defne Joy Foster'ın eşi İlker Yasin Solmaz, gözlerden uzaktan bir şekilde evlendi 8 ay önce eşinin ölümüyle şoke olan Solmaz, Bolu'da, kreş müdürü Beyza Dankal'la nikah masasına oturdu Akşam Gazetesi'nin haberine kadar, 8 ay önce hayatını kaybeden Defne Joy Foster'ın eşi İlker Yasin Solmaz, gürültüsüz sedasız evlendi 2 Şubat'ta arkadaşı Kerem Altan'ın evinde astım, içki ve kullandığı ilaçların tepkime oluşturması sonucunda ölen Foster'ın eşi Solmaz, 6 Ekim'de Bolu'ya bağlı Yeniçağa Belediyesi'nde Zekeriya Gökmen kadar kıyılan nikahla, 1978 doğumlu Beyza Dankal'la dünyaevine girdi Çiftehavuzlar'da özel bir anaokulunda müdür olan Beyza Dankal'ın Ceylin adında bir kızı var İlker Yasin Solmaz, Defne Joy Foster'ın ölümünden kısa süre sonra çevresine 'Oğlum çok ufak, onun daha artı anne sevgisinden uzakta büyümesini istemiyorum Bitmiş evlenebilirim' dediği öğrenilmiş, ancak Solmaz bu haberleri yalanlamıştı Defne Joy Foster'ın annesi Hatice Foster ise aylar önce meydana çıkan izaç söylentilerine, başta 'Kızımın daha toprağı soğumadı, çok erken değil mi?' diyerek tepki göstermişti Ancak acılı anne daha sonraki açıklamalarında, 'İlker genç ve sağlıklı bir erkek Henüz 31 yaşında, kuşkusuz evlenecek Evlenmesini ve bir yuva kurmasını keza İlker için hem de torunum Can Kılıç için isterim Bir yana vicdanım sızlıyor, kızımı düşünüyorum fakat bir yanlamasına da rasyonel düşünmeye çaba ediyorum' demişti