Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Değerlendirilen Mutlu Patlıcan

Değerlendirilen Mutlu Patlıcan

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Değerlendirilen Mutlu Patlıcan Tarifi İçin Malzemeler

*6 7 tane patlıcan (isteğe göre ben elimde olan patlıcan’ı değerlendirdim)

Değerlendirilen Mutlu Patlıcan Tarifi Yapılışı Merhaba
Elinizdeki patlıcanları fırın tepsisine çatal yardımıyla dilediğiniz gibi delerek dizin Daha sonra fırında közleyip soyduktan sonra ince ince kıyıp saklama poşetine koyarak yaklaşık 7 ile 8 ay arası buzdolabında saklayabilirsiniz
Ben genelde yapıyorum çok pratik oluyor )
Afiyet olsun

Similar threads

Yaz mevsiminin vazgeçilmez zerzevatı olan patlıcan, birçok metotla sofralarda yerini alıyor. Lakin herkes tarafından çok sevilen ve farklı bir lezzet olmasıyla dikkat çeken patlıcan közlemesi bilhassa mangalda sık sık yapılır. Meskende üretimi güç olduğu düşünülen patlıcan közlemesinin tanımını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Yaz mevsiminin vazgeçilmez sebzesi olan patlıcan, birçok yöntemle sofralarda yerini alıyor. Ancak herkes tarafından çok sevilen ve farklı bir lezzet olmasıyla dikkat çeken patlıcan közlemesi özellikle mangalda sık sık yapılır. Evde yapımı zor olduğu düşünülen patlıcan közlemesinin tarifini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Yoğurt Soslu Patlıcan Közlemesi Tarifi İçin Malzemeler *5 adet patlıcan *2 yemek kaşığı tereyağı *2 yemek kaşığı zeytinyağı *Tuz *Muskat rendesi Yoğurt sos için, *2 yemek kaşığı dolu dolu normal yoğurt *2 yemek kaşığı dolu dolu süzme yoğurt *Ülker ducros bi çırpıda domates çeşnisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Dondurucuya Patlıcan Közleyip Bırakmak (kış İçin) Tarifi İçin Malzemeler *67 patlıcan (isteğe göre sayıyı arttırabilirsiniz) *Fırın pişirme poşeti *buzdolabı poşeti Dondurucuya Patlıcan Közleyip Bırakmak (kış İçin) Tarifi Yapılışı Patlıcanlarımızı alalım tepesindeki sap kısımlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi İçin Malzemeler *8 adet patlıcan *3 adet domates *56 adet çarlistonsivri biber *34 diş sarımsak *Limon *Zeytinyağı *Tuz *Maydanoz Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi Yapılışı Patlıcanları ateş üzerinde közle mangalda yada ocakta ızgara üstünde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,496Konular
982,192Mesajlar
30,122Kullanıcılar
sarossSon üye
Üst Alt