Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dekolteli balıkçıya ceza!

Dekolteli balıkçıya ceza!
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Dekolteli balıkçıya cinayet! Dekolteli balıkçıya ceza! İSTANBUL Uyruk Galata Köprüsü üstünde üstünde dekolte elbiseyle balık tuttuğu iddiasıyla, hayasızca hareketlerde bulunmaksuçundan yargılanan iki çocuk annesi Gülcan Köse, 5 ay hapis cezasına çarptırıldı İstanbul 1 Sulh Canice Mahkemesi'ndeki davaya, tutuksuz davalı Köse katılmadı Davayı karara bağlayan Etken Cahit Marancı, Köse'yi 6 ay hapse hükümlü etti Etken, Köse'nin mahkemeye aleyhinde tutumunu lehine takdir ederek cezayı 5 avuç içi indirdi Sanığın sabıkasız olması ve baştan kabahat işlemeyeceği kanaati hasıl olduğunu ifade eden Marancı, 1 sene denetimli serbestlik süresi belirleyerek bu süre içerisinde kabahat işlememe koşuluyla cezanın ertelenmesine hükmetti Hazırlanan iddianamede, 12 Haziran 2007'de Galata Köprüsü'nde üzerindeki dekolte kıyafetle balık tutmaya çalışan Gülcan Köse'nin (28) eteğinin rüzgardan havalanması sonucu mahrem yerlerinin göründüğü belirtiliyordu Savunmasında hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Köse ise Balık tutmaya çalışırken emniyet görevlileri gelip söz attı Ben de küfür ederek gitmelerini söyledim ve polis çağırdım Üzerimde iddia edildiği gibi gecelik yoktu Kuşkusuz teşhircilik de yapmadımdemişti milliyetcom  

858,506Konular
983,098Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt