Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Demet Akalın ve Ziynet Sali arasındaki çirkin kavga

Demet Akalın ve Ziynet Sali arasındaki çirkin kavga
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Demet Akalın ve Ziynet Sali arasındaki çirkin tartışma demet akalın, ziynet sali, twitter, ağız dalaşı, polemik, resimleri, haberleri burada arkadaşlar 1548655603 1548655603 demetakalinveziynetsaliarasindakicirkinkavga5c4e9bf82d2b4demetakalinveziynetsaliarasindakicirkinkavga5c4e9bf82d2b4 demetakalinveziynetsaliarasindakicirkinkavga5c4e9bf82d2b4 Şarkılarının yanı sıra, polemikleriylede magazin dünyasında ün yapan Demet Akalın, Hande Yener'den sonradan, şimdide Ziynet Sali ile polemiğe girdi Hatta buna polemik çağrıda bulunmak yerine, çirkin bir tartışma desek daha uygun olur Melek'lerim Şimdi bakalım, neymiş bu iki ünlünün derdi; Melek'lerimdemetakalinveziynetsaliarasindakicirkinkavga5c4e9bf834323alt Demet Akalın, Akşehir’de sahnedeyken belediye başkanının kulaklarını kapatması üstüne “Ben orada konser verirken kimse böyle yapmadı diyen Ziynet Sali’ye ikinci saldırısını gerçekleştirdi Akalın, bu kere Sali’nin hakiki adını ağzına doladı Demet Akalın, Twitter’da takipçilerinden birinden Sali'nin gerçek adının Arzu olduğunu öğrenince sayfasına gülerek, “Şu lahza itibariyle sahne isminin orijinal olmadığını da öğrendim Utanma kızım adından Bütün pavyon ismi mesajını yazdı Daha önce de Sali’ye “Hiçbir süre ben olamayacaksın diye seslenen Akalın, “Prim isteyenler kervanına katılmışsın, bir hiç olarak sana tenezzül bile etmiyorum İkiyüzlülerden ve hiçlerin ben olma çabasından sıkıldım bundan böyle Yedeğimin yedeği diyerek tepki göstermişti  

858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt