Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Demet Akalın'dan Esra Erol'a İç Isıtan Aile Pozlarıyla 2022'nin İlk Gününde Ünlülerin Instagram Paylaşımları!

Hoş geldin! erol2007 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Demet Akalın'dan Esra Erol'a İç Isıtan Aile Pozlarıyla 2022'nin İlk Gününde Ünlülerin Instagram Paylaşımları!
0
87

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
85
s-f80ccbcbfab75cb6d5f3cc1f3e6244037ff2553a.jpg

Merak ettiğiniz 'Ünlülerin aktüel Instagram paylaşımları neler? Bugün hangi ünlü Instagram'da hangi paylaşımı yaptı?' üzere sorularınızın yanıtı burada!

1. Demet Akalın & Okan Kurt

❤️❤️‍????iyi seneler❤️‍????❤️‍???? kostüm @tolgacam ❤️‍????saç&makyaj @somayehallahyari ❤️‍????

2. Fahriye Evcen & Burak Özçivit

Herkese düzgün yıllar bizden..????????????????♥️????????

3. Gupse Özay

2021'de giden aklımızı geri veresin 2022 ????(yüzümü boyadım aynen)

4. Kylie Jenner

2022 yaklaştıkça geçen seneye dönüp başıma gelen hoşlukları ve yaşadığım kalp kırıklıklarını düşünüyorum. Bu seneyi ve hayatımda yaşadığım kıymetli değişimleri asla unutmayacağım. Yeni yılın hepimiz için sevgiyle dolu olması ve herkesin bu şiddetli günlerde sağlıklı olması için dua ediyorum. ????

5. Neslihan Atagül & Kadir Doğulu

6. Oğulcan Evgin & Miray Daner

7. Boran Kuzum

memnun yıllar olsun be!

happy new year????

8. Çağla Şıkel

Çok güç oldu yerimizde durmak ???? Aile herşeydir❤️???????? Sağlıklı keyifli yıllar olsun????????

9. Hakan Sabancı & Sabancı ailesi

Happy New Year ❤️

10. Hacı Sabancı & Nazlı Kayı

Wishing everyone a happy and healthy new year:)

11. Selin Ciğerci

2022 ❤️

12. Ebru Şallı

Hepinizeeeee sağlıklı, dertsiz, kaygısız, memnun, sevinçli, bereketli , başarılı , sevgi seli , pırıl pırıl koca bi 2022 yılı dilerim!????????????❤️????Tuttugunuz altın olsun! Sevdiginiz yanınızda olsun! ????Mutlu yıllar ????Happy happy new year ! 

13. Fatma Turgut

Evvel sıhhate.

Sonra memnun, huzurlu, baht dolu, çok uygun, bir evvelkini asla aratmayacak yıllara.

Kimsenin üzülmediği, kıymet bilinen, hürmet verilen hoş günlere..

Hoş çok yıllarımız olsun!

01.01.2022

14. Esra Erol

Ailemizin değerini bildiğimiz, büyükleri saydığımız, küçükleri koruduğumuz, tabiata ve hayvanlara âlâ davrandığımız daha da yeterli bir insan olduğumuz bir yıl olsun 2022.

#MutluYıllar❤️

15. Derya Baykal

Keyifli, sağlıklı, huzurlu ve sevdiklerimizle elele olduğumuz bir yıl diliyorum. ????????????????????????????#2022

16. Yasemin Özilhan

Sıhhatle , hoşluklarla gel 2022 ???? #happynewyear

17. Rachel Araz

Ortalara ışıltı attık ????✨ DÜZGÜN Mİ YILLAR LÜTFEN ALLAHIM AMİN ♥️

858,506Konular
983,048Mesajlar
33,111Kullanıcılar
SefaisyouSon üye
Üst Alt