Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Demleme Makarna

Demleme Makarna
0
18

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
demleme-makarna.jpg

Demleme Makarna Tanımı İçin Materyaller

  • 1 paket makarna (burgu kullandım)
  • 1 paket krema (200 ml)
  • 2 adet kapya biber
  • 2 adet çarliston biber
  • 2 diş sarımsak
  • 3 adet domates
  • 1 kaşık tepeleme domates salçası
  • Zeytinyağ
  • 1 kaşık tereyağ
  • Baharat (Tuz, karabiber, kekik kullandım)

Demleme Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Zerzevatları isteğinize nazaran doğrayıp hazırlayın domateslerin kabuklarını soyun.
  2. Küçük bir tencerede zeytinyağı ile birlikte biberleri ve sarımsağı kavurun.
  3. Domatesi ve domates salçasını ekleyip üstüne istediğiniz baharatları koyun.
  4. Kapağı kapatıp kısık ateşte pişirin.
  5. En son kremayı da ekleyip altını kısın.
  6. Sos kısık ateşte pişerken büyük tencereye makarnayı tereyağını ve tuzunu ekleyip rengi hafif dönene kadar kavurun.
  7. Kavrulan makarnanın üstüne sosu ekleyip bir iki dakika çevirin.
  8. Üzerini bir parmak geçecek kadar sıcak su ekleyin. Kenarda hazır sıcak suyunuz bulunsun eksik gelirse ekleme yapabilirsiniz.
  9. Kısık ateşte pişirmeye bırakın.
  10. Piştikten sonra ocaktan alıp bi beş dakika dinlendirin. Daha sonra servis edin. Afiyet olsun ❤️.
Demleme Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt