Demleme Sebzeli Makarna Tanımı İçin Materyaller
- 2 adet biber
- 2 adet soğan
- 1 paket dilediğiniz makarna
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1/5 yemek kaşığı tatlı biber salçası
- 5 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
- Üzerini geçene kadar kaynar su
- 1 çay bardağı süt
Demleme Sebzeli Makarna Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci olarak soğanı ayçiçek yağında kavuruyoruz.
- Daha sonrasında biber sarımsak ve biberi de ekliyoruz.
- Daha sonra süt ile özdeştirip makarnayı da kavuruyoruz.
- Son olarak baharatları ekleyip pişmesini bekliyoruz.