Denemeniz Gereken En Pratik Magnolya Tanımı İçin Materyaller
- 1 lt süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 2 yemek kaşığı un
- 1 yumurta sarısı
- 1 vanilya
- 1 paket süt kreması
- 1 paket sade eti burçak bisküvi
- Meyve (isteğe nazaran ortasına yahut üzerine)
Denemeniz Gereken En Pratik Magnolya Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Süt ve krema hariç tüm materyalleri tencereye koyup çırpma teliyle karıştırın.
- Yavaş yavaş sütü ekleyin ve çırpma teliyle karıştırmaya devam edin. Kaynayınca altını kapatın ve soğumaya bırakın.
- Eti burçakları robotta ince olana kadar kıyın, muhallebi soğuyunca kremayı içine dökün ve karıştırın. Bu evrede muhallebiyi tekrar ocak altına almanıza gerek yok.
- İsteğe nazaran dondurma kaselerine yahut borcama biraz bisküvi, üzerine muhallebi, üzerine tekrar bisküvi ve tekrar muhallebi dökecek formda dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.
- Ortasına muz yahut en üste muz dilimleyebilirsiniz, çok yakışıyor. İsteyen farklı meyveyle de deneyebilir. Afiyet olsun.