Garage Hair Repair Leave-in Treatment No.2, durulanmaya gerek duyulmayan formülü ile banyo sonrasında saça anında yumuşaklık kayıyor, besliyor, ısıdan ve çevresel faktörlerden koruyor. Banyo sırasında saç kremi kullanma muhtaçlığını ortadan kaldıran Leave-in Treatment ince losyon yapısı ile saçta kalan gayrı bakım eserlerinin tersine saçı yağlandırmadan bakım yapıyor.
Ağır set programı sırasında pratik eserleri tercih eden Deniz Baysal “Leave-in Treatment benim için mükemmel bir kurtarıcı oldu, banyo sonrasında saçımı kırmadan, kolaylıkla tarayabiliyorum. Sette gün boyunca saçımı birçok kez şekillendirmemiz gerekebiliyor. Isı ile yapılan şekillendirmeler hem saçlarımı kurutuyor hem de dokusunu inceltiyordu. Artık saçımı bu sprey ile muhafazaya alabiliyorum. Bence çok pratik bir eser.” kelamlarıyla eseri anlatıyor ve ekliyor.
Garage Hair Repair Studio ve Garage Organics markalarının gerisinde Türkiye’nin tanınmış kuaförü Ahmet Çoban var. “Bence eserlerin saçın gereksinimlerini, bilhassa de Türk bayanın saçlarının muhtaçlıklarını bilen bir kuaför tarafından tasarlanmış olması itimat veriyor. Bu nedenle Garage eserlerini daha çok insanın tanımasına aracı olmak istedim. Limitli sayıda satışa çıkacak olan Deniz Baysal x Garage Hair Repair Leave-in Treatment eserleri için anı niteliğinde bir de hususî ambalaj tasarladık.”
Türkiye’nin birinci kuaför çıkışlı saç bakım eserlerinin yaratıcısı Ahmet Çoban bu hususî işbirliği hakkında “Deniz Baysal Türkiye’nin genç nesil, en başarılı ve ferdî stili ile en beğendiğim isimlerinden biri. Saçlarını bir müddettir Garage Studio’larına emanet ediyordu. Hem renklendirme pratiklerinde hem saç bakım eserlerinde ikimiz de doğallığa değer veriyoruz. Bu mealde Leave-in Treatment’ı beğenerek kullanması beni çok mesrur ediyor. Bu girişim aracılığı ile isimlerimizin bir araya gelmesi mükemmel oldu! Ekim’de satışa çıkacak eserler için şimdiden çok heyecanlıyım.” diyor.
Deniz Baysal x Garage Hair Repair Leave-in Treatment sprey Ekim 2019’da Garage Hair Repair Studio’larının yanı sıra,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
online satış sitesinde ve seçkin eczanelerde satışta olacak.