Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Deniz Kabuğu Kurabiyesi

Deniz Kabuğu Kurabiyesi
0
46

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

Deniz Kabuğu Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

• 125 gram margarin (Oda sıcaklığında)
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 2 adet yumurta
  • 2 su bardağı buğday nişastası
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2,5 su bardağı un
Üzerine;
  • Çikolata
  • Toz fıstık
  • Dövülmüş fındık

Deniz Kabuğu Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bütün malzemeyi uygun bir kaba alıp, güzelce yoğuralım hamurumuz sert olmayacak ceviz büyüklüğünde kesimler alıp, elimizde yuvarlayalım.
  2. Bir bardağın ağız kısmı ile biçim veriyoruz, yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye diziyoruz. 180 derece fırına atalım çok az pembeleşince çıkarın.
  3. Bu ortada benmari yordamı çikolatamızı eritelim ben toz fıstık ve dövülmüş fındık ile süsledim. Fırından çıkan kurabiyelerimiz soğusun.
  4. Daha sonra yarısı olacak formda çikolataya batırıp, fıstık yahut fındığa buladım siz dilediğiniz üzere yapabilirsiniz çikolata kısmını. Deneyeceklere afiyet şifa olsun????????
Deniz Kabuğu Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Çikolatalı Deniz Kabuğu Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler 125 gram tereyağı yada margarin1 çay bardağı sıvı yağ3 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri3 tepeleme yemek kaşığı nişasta1 çay bardağından 2 parmak eksik hindistan cevizi3 su bardağı un Üzeri için; 1 paket sütlü çikolata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Pastane Kurabiyesi Tanımı İçin Materyaller 1 yumurtaYarım çay bardağı sıvı yağYarım çay bardağından biraz fazla toz şeker3 çay bardağı un1 tatlı kaşığı nişastaYarım paket kabartma tozu1 paket vanilya portakal yahut limon kabuğu rendesi Üzerini süslemek için; 1 paket kare çikolata fındık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Deniz Dalgası Kurabiyesi Tanımı İçin Materyaller 1 yumurtaYarım su bardağı tozşeker1 çay bardağı sıvı yağ1 paket vanilya1 tatlı kaşığı kabartma tozu1 buçuk su bardağı un +1 dolu yemek kaşığı Üzeri için; TozşekerNot ???? (isteğe bağlı olarak çikolata ile süsleyelim ben fikir olsun diye çikolata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Mis Üzere Anne Kurabiyesi Tanımı İçin Materyaller 2 yumurta (birinin sarısı üstüne)1 su bardağı yoğurt1 su bardağı sıvı yağ ve tereyağ karışık1.5 su bardağı toz şeker1 portakal yada limon kabuğu rendesi (isteğe bağlı)1 paket vanilya1 paket kabartma tozu5 su bardağı un Üzeri İçin; Ceviz yahut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Portakallı Anne Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler 150 gram margarin (eritilecek)3 adet yumurta (1 adedinin sarısı üstüne)1,5 su bardağı toz şekerYarım su bardağı yoğurt1 adet portakal kabuğu rendesi ve suyu1 paket kabartma tozu1 silme çay kaşığı karbonat1 paket vanilin6- 7 su bardağı kadar un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt