Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Deniz Mahsüllü Tagliatelle

Deniz Mahsüllü Tagliatelle
0
35

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
deniz-mahsullu-tagliatelle.jpg

Deniz Mahsüllü Tagliatelle Tanımı İçin Gereçler

  • 3 kaşık sarımsaklı zeytinyağı
  • 20 gram ön pişirilmiş ahtapot
  • 30 gram kalamar
  • 30 gram karides
  • 30 gram iç midye
  • 80 gram domates sosu
  • 10 gram tereyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Maydanoz
  • Su

Deniz Mahsüllü Tagliatelle Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Evvelce hazırlamış olduğunuz sarımsaklı yağı kızgın tavaya dökünüz.
  2. Birinci başta kalamalarları tavaya atınız ve pişmesini bekleyiniz.
  3. Kalmamalar piştikten sonra iç midyeleri ve karidesleri ekleyin.
  4. Daha sonra da evvelden pişirilmiş ahtapotları ekleyin.
  5. Hepsi piştikten sonra tavaya iki yemek kaşığı kadar su ekleyin.
  6. Suyu çektikten sonra domates sosunuzu ek edin.
  7. Domates sosu deniz mahsülleriyle özdeşleşene kadar çekmesini bekleyin.
  8. Haşlanmış tagliatelle makarnanızı da tavaya ekleyin.
  9. Sonra tereyağını makarnaya ekleyin ve karıştırın.
  10. Tuz ve karabiberle tatlandırıp, maydanoz ile süsleyin.
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt