Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Deniz Seki Benim Dunyam Şarkı Sozu

0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

Deniz Seki Benim Dunyam Şarkı Sozu, Şarkı Sozleri

Sen benim icimde bir korkulu ruya
Her gun sevip sardığım bir hulyasın
Yokluk ateşten gomlek sensizlik olum gibi
Ruyam hulyam benim dunyamsın
Kanımda canımda alın yazımda
Bir sen varsın bir de ben şu dunyamda
Nazar değmesin sana
Eller değmesin sana
Sensizlik olum bana
Seni benim gibi seven bulamazsın
Tanrım bu ruyadan hic uyandırmasın
Omrun vefası yok korkum aşkımdan cok
Gonul sensiz kalmasın
Korkulu ruyam gulen bahtımsın
Sen benim sen benim dunyamsın
Hepimizin hayatı iki kelime
Bir varmış bir yokmuş şu alemde
Bir gun sana doymadan gocup gidersem eğer
Son nefeste adın dilinde
Her şey sende başlar seninle biter
Sevilmek umidi sevmekten beter
Nazar değmesin sana
Eller değmesin sana
Sensizlik olum bana

Similar threads

Şevval Sam Benim Dunyam Şevval Sam Benim Dunyam Şarkı Sozleri Sen benim icimde bir korkulu ruya Her gun sevip sardığım bir hulyasın Yokluk ateşten gomlek sensizlik olum gibi Ruyam, hulyam, benim dunyamsın Kanımda, canımda, alın yazımda Bir sen varsın bir de ben su dunyada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Şevval Sam Benim Dunyam Şevval Sam Benim Dunyam Şarkı Sozleri Sen benim icimde bir korkulu ruya Her gun sevip sardığım bir hulyasın Yokluk ateşten gomlek sensizlik olum gibi Ruyam, hulyam, benim dunyamsın Kanımda, canımda, alın yazımda Bir sen varsın bir de ben su dunyada Nazar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Gonulcelen Dizisinde Nazar Değmesin Sana Sensizlik Olum Bana şarkı sozu imagesgonulcelenhasretnazardegmesinsanasarkisisozleri5adacd612a276 Gonulcelen hasret nazar değmesin sana eller değmesin sana sensizlik olum bana sen benim korkulu ruyam hergun sevip saydığım bir hulyasın Sen benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Şevval Sam'dan Benim Dünyam Parçasının Sözleri Buyrun Şevval Sam Benim Dünyam Şevval Sam Benim Dünyam Şarkı Sözleri Sevgili melekler, daha önce sizlerle paylaştığımız Şevval Sam Koklasam Saçlarını şarkısının sözlerinin ardındaki bu sayfamızda da Şevval Sam Benim Dünyam Şarkı Sözleri ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Deniz Seki Sen Yoksun Ya şarkı sozleri Deniz Seki Sen Yoksun Ya şarkısı sozu Sen yoksun ya Varsın aslında Hava gibi sarıyorsun dort bir yanımı İcime doluyorsun her solukta her solukta her solukta Sen yoksun ya Varsın aslında Hava gibi sarıyorsun dort bir yanımı İcime doluyorsun her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,750Kullanıcılar
fraay00Son üye
Üst Alt