iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler 1 su bardağı risotto pirinci 80 gram kalamar 50 gram kum midyesi 50 gram kerevit 1 diş dövülmüş sarmısak 1 çorba kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı zeytinyağı 10 adet kiraz domates 1 çorba kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri Yarım su bardağı beyaz şarap 1 su bardağı balık suyu 1 tatlı kaşığı fesleğen Yapılışı
Dilimlenmiş kalamarı, kum midyelerini, kereviti, dövülmüş 1 diş sarmısağı, 2 çorba kaşığı zeytinyağı ve 1 çorba kaşığı tereyağı karışımında kavurun Risotto pirinci ve kiraz domatesleri ilave edin 1 dakika kavurduktan sonra yarım su bardağı beyaz şarabı ve 1 su bardağı balık suyunu ekleyin Önce harlı sonra kısık ateşte pirinç yumuşayana dek pişirin Üzerine fesleğen ve rendelenmiş parmesan peyniri serperek, servis yapın Afiyet olsun…
Dilimlenmiş kalamarı, kum midyelerini, kereviti, dövülmüş 1 diş sarmısağı, 2 çorba kaşığı zeytinyağı ve 1 çorba kaşığı tereyağı karışımında kavurun Risotto pirinci ve kiraz domatesleri ilave edin 1 dakika kavurduktan sonra yarım su bardağı beyaz şarabı ve 1 su bardağı balık suyunu ekleyin Önce harlı sonra kısık ateşte pirinç yumuşayana dek pişirin Üzerine fesleğen ve rendelenmiş parmesan peyniri serperek, servis yapın Afiyet olsun…
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.