Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Denizde mangal yapan çılgın Türk!

Denizde mangal yapan çılgın Türk!
0
61

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Balıkesir'in Erdek İlçesi'nde teknesinde tatil yapan işadamı Levent Çalışkan, ormanda ve sahilde mangal yakılması yasağını acayip bir yöntemle deldi

Erdek'te tatilciler Orman Alan Müdürlüğü göre ağaçlık alanda ve sahilde konulan mangal ışıklandırma yasağını, Esas fıkralarını aratmayacak yöntemlerle deliyor

'Gizem 2' adlı teknesinde eşi ve çocuklarıyla tatil yapan işadamı Levent Işine Düşkün gün batımında teknesiyle sahile yanaştı sonradan teknede bulunan can simidinin üstüne tahta koyan Gayretli, tekneden aldığı mangala kömür koyup yaktı

Denizin içersinde mangalda köfte ve tavuk yapıp yiyen Levent Işine Düşkün, Orman Müdürlüğü karada, eşim ise kirlenecek diye teknede mangal yakmama yasak getirdi Bana da denizde mangal yanmak kaldı Bu yöntemle kimse mağdur olmuyor Emrindeki ben de denizin içersinde keza yiyorum, hem de yüzüyorumdedi
ekolay *

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt