Denizden Gelen Aşk Resimli Tarifi
Resimli Denizden Gelen Aşk Tarifi
Denizden Gelen Aşk nasıl yapılır
Denizden Gelen Aşk Tarifi Resimli
imagesdenizdengelenasktarifiresimli5ad45adc79be9
Malzemeler: (2 kişilik)
80 gram levrek fileto
80 gram somon fileto
80 gram taze ıspanak
250 gram patates
1 demet roka
20 ml balsamic sos
10 gram tereyağı
50 ml mrema
tuz, karabiber
Hazırlanışı:
Levrek fileto ve somon filetoyu 1516 cm uzunluğunda,1 cm kalınlığında kesip sac orgusu gibi oreriz Tuz ve biberle tatlandırırızbuharlı fırında yaklaşık 56 dk pişiririz Patatesimizi kalp şeklinde kalıpla kesip istağe gore safranlı veya normal suda haşlarız Tavamıza zeytinyağını koyarız ve kızdırırız, icine taze ıspanaklarımızı ve balsamic sirkemizi ilave edip tuz biberle kısa bir sure soteleriz Tabağa once ıspanakları sonrada balıkları koyarız Roka sos ile servis ederiz
Roka sos; rokalar kaynar suda 30 sn haşlanır Suzdurulur ve derin bir kaba koyulur Tavada bir taşım kaynatılan krema ilave edilir ve blender ile cekilir kıvamı tavuk suyu ile ayarlanır Tereyağı ile en son ılık iken karıştırılır ve tabağa koyulur
Resimli Denizden Gelen Aşk Tarifi
Denizden Gelen Aşk nasıl yapılır
Denizden Gelen Aşk Tarifi Resimli
imagesdenizdengelenasktarifiresimli5ad45adc79be9
Malzemeler: (2 kişilik)
80 gram levrek fileto
80 gram somon fileto
80 gram taze ıspanak
250 gram patates
1 demet roka
20 ml balsamic sos
10 gram tereyağı
50 ml mrema
tuz, karabiber
Hazırlanışı:
Levrek fileto ve somon filetoyu 1516 cm uzunluğunda,1 cm kalınlığında kesip sac orgusu gibi oreriz Tuz ve biberle tatlandırırızbuharlı fırında yaklaşık 56 dk pişiririz Patatesimizi kalp şeklinde kalıpla kesip istağe gore safranlı veya normal suda haşlarız Tavamıza zeytinyağını koyarız ve kızdırırız, icine taze ıspanaklarımızı ve balsamic sirkemizi ilave edip tuz biberle kısa bir sure soteleriz Tabağa once ıspanakları sonrada balıkları koyarız Roka sos ile servis ederiz
Roka sos; rokalar kaynar suda 30 sn haşlanır Suzdurulur ve derin bir kaba koyulur Tavada bir taşım kaynatılan krema ilave edilir ve blender ile cekilir kıvamı tavuk suyu ile ayarlanır Tereyağı ile en son ılık iken karıştırılır ve tabağa koyulur