Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Depresyon Sebepleri

Depresyon Sebepleri
0
133

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bunalım Sebepleri Nelerdir?
Buhran nedir Sebebleri Nelerdir?
Depresyon Nedenleri

Depresyon günümüzün en büyük sorunlarından biridirHer yaş grubundan insanının depresyona girmesi ise bunun ne dek büyük bir sorun olduğunu kanıtlıyorBuhran nedir derseniz özet olarak hayattan müsamaha almamak diyebilirimŞimdi depresyonun sebeplerini inceleyelim azıcık

Sizi fena etkileyebilecek olaylar depresyonun en büyük sebebidirBir yakınınıza kaybetmek,sevdiğiniz birinin ölümüde depresyonun esas sebepleri aralarında gösterilirÇalışma hayatınızdaki sorunlar sıkıntılarda depresyonun en büyük sebeplerindendirAile içindeki sorunlar , cinsel yaşam vb konularda bizi depresyona iterKadınlar için menapoz , erkekler içinse antrapoz dönemi ise depresyona en yatkın olunan dönemlerdirTaşınmak,başka bir şehire göç etmek yada ülke dıştan yaşamak da depresyonu artıran sebeplerdendir

Ülkemiz insanının bir birçok neden depresyona girer merak edeniniz var mı bilmiyorum fakat sanırım yetişkinlik kesin nedenlerden bu durumda

İnsan doğar ve büyümeye başlar bence insan hayatının ilerşeyişindeki en manâlı unsurlardan biri bu safha Çocuk yetiştirmeyi bilmeyen aileler (bu fazla artı kimseyi suçlamıyorum toplum olarak böyleyiz) hatalı eğitim, ya da hatalı doktrin, yanlış yönde artı veya eksik disiplin, hoşgörü veya sevgisiz vazgeçme, zorlama ve daha bir fazla bir çocucuğun maruz kalmaması gereken tavır biçimleri ile; doğmuş insan bozuk psikolojili bir bebek olarak merhaba der hayatına

Bu şekilde başlanılmış yaşam natürel burada bitmeyecektir Bunun ilk okulu vardır yeniden benzer veya aynı şekiller büyümekte olan çocuklarla, hatalı eğitim veren ilkokul öğretmeniyle, eğer birde somut bezginlik varsa laf konusu kişide parası azdır diye en son ona bakan kantinciyle, yine ucuz kalem alacaktır diye kendisiyle mücâdele etmek istemeyen kırtasiyeci gibi onlarca örnekle devam eder
*

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt