Dereotlu Bulgur Pilavı nasıl yapılır
Dereotlu Bulgur Pilavı yapılışı
Dereotlu Bulgur Pilavı Tarifi
Malzemeler
1 soğan , 2 havuc, 1 kabak Tuz, 50 gr tereyağı, 500 gr bulgur, 2 demet dereotu
imagesdereotlubulgurpilavitarifiresimli5ad413e1d19b4
Yapılışı
Soğanı soyup kup kup doğrayın Havucu ayıklayıp yıkayın Kabağı ayıklayıp yıkayın Her ikisini kupler halinde doğrayın Tereyağını bir tavada eritin Sebzeleri tereyağında 5 dakika kavurun Dereotunu ayıklayıp yıkadıktan sonra kıyın Bulguru geleneksel yontemlere gore pişirin Sebzeleri ve dereotunu ekleyip harmanlayın
Dereotlu Bulgur Pilavı yapılışı
Dereotlu Bulgur Pilavı Tarifi
Malzemeler
1 soğan , 2 havuc, 1 kabak Tuz, 50 gr tereyağı, 500 gr bulgur, 2 demet dereotu
imagesdereotlubulgurpilavitarifiresimli5ad413e1d19b4
Yapılışı
Soğanı soyup kup kup doğrayın Havucu ayıklayıp yıkayın Kabağı ayıklayıp yıkayın Her ikisini kupler halinde doğrayın Tereyağını bir tavada eritin Sebzeleri tereyağında 5 dakika kavurun Dereotunu ayıklayıp yıkadıktan sonra kıyın Bulguru geleneksel yontemlere gore pişirin Sebzeleri ve dereotunu ekleyip harmanlayın