Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dereotlu Kıyır Kıyır Poğaça

Dereotlu Kıyır Kıyır Poğaça

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
dereotlu-kiyir-kiyir-pogaca.jpg

Dereotlu Kıyır Kıyır Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram margarin
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 2 adet yumurta akı (sarısı üzerine)
  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 paket kabartma tozu
  • 1 demet dereotu
  • Aldığı kadar un
İçi için;
  • Peynir

Dereotlu Kıyır Kıyır Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Un hariç öteki materyalleri uygun bi kapta karıştıralım.
  2. Unu yavaş yavaş ekleyerek yumuşak ele yapışamayan bi hamur elde edelim.
  3. İsterseniz boş isterseniz peynirli yapabilirsiniz.
  4. Boş olanları yuvarlayarak tepsiye dizelim.
  5. Peynir koyacaklarınızı elinizle açıp içine peyniri koyalım ve biçimini verelim.
  6. 200 derece fırında 25-30 dakika pişiriyoruz.
  7. İlk sıcağı çıktıktan sonra servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun ????.

Dereotlu Kıyır Kıyır Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,320Kullanıcılar
UnusSon üye
Üst Alt