Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dereotlu Kıyır Poğaça

Dereotlu Kıyır Poğaça
0
39

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
dereotlu-kiyir-pogaca-6.jpg

Dereotlu Kıyır Poğaça Tanımı İçin Gereçler

  • 150 gr oda sıcaklığında yumuşamış margarin
  • 2 yumurta akı
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 yemek kaşığı sirke
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 demet dereotu
  • Aldığı kadar un
Üzeri için;
  • Yumurta sarısı
İç gereci ;
  • Çokça peynir

Dereotlu Kıyır Poğaça Tanımı Yapılışı

  1. Oda sıcaklığında olan margarin ve öteki gereçleri yoğurma kabına alın.
  2. Dereotunu incecik doğrayıp ek edin.
  3. Yavaş yavaş aldığı kadar un ek edin ,hamurunuz yumuşak lakin ele yapışmayan kıvamda olacak.
  4. Mandalina büyüklüğünde modüller koparıp yuvarlayın.
  5. İçine peynir koyup kapatın üzerine yumurta sarısı sürün.
  6. 170 derecede kızaran kadar pişirin.
 
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt