Dereotlu Krep Tanımı İçin Materyaller
- 2 adet yumurta
- 2 su bardağından biraz az un
- 1su bardağı süt
- 1 su bardağı su
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı ucuyla toz biber
- 1 çay kaşığı nane
- 1 yemek kaşığı kadar dereotu
- Sıvı yağ
Dereotlu Krep Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Krep hamuru için yumurta süt şu un güzelce çırpılır. İçine baharatlar atılır.
- Kek hamurundan bir tık daha cıvık olacak.
- Teflon tavaya 1yemek kaşığı sıvı yağını alın 1 kepçe krep harcından dokun ve sağa sola dairesel hareketlerle yaydırın.
- Kızarınca öbür tarafını çevirin. Hepsini bu formda yapın. Afiyet olsun ????