Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dereotlu Poğaça

Dereotlu Poğaça
0
14

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
68
F-D Coin
66

Dereotlu Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 100 gram oda sıcaklığında tereyağ
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 çay kaşığı dolusu tuz
  • 1 çay kaşığı dolusu şeker
  • 2 adet yumurta (1 in sarısı üzerine)
  • 1 paket kabartma tozu
  • Yarım bağ dereotu
  • Alabildiği kadar un
  • Beyaz peynir

Dereotlu Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Un ve dereotu hariç bütün materyalleri yoğurma kabına alıp, karıştırın.
  2. Unu azar azar kontrollü bir şekilde ilave edin.
  3. İnce ince doğranmış dereotunu ek edin.
  4. Ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edin.
  5. Hamurdan parçalar alıp içine beyaz peynir koyup şekil verelim.
  6. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 25-30 dk pişirelim. Afiyet olsun.
Dereotlu Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,556Kullanıcılar
rehanSon üye
Üst Alt