Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dereotlu Poğaça

Dereotlu Poğaça
0
18

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
68
F-D Coin
66

Dereotlu Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram tereyağı ya da margarin
  • 1 yumurta beyazı içine sarısı dışına
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 tutam dereotu
  • Aldığı kadar un (3-3.5 su bardağı )

Dereotlu Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Oda sıcaklığındaki tereyağını bir kaba alalım.
  2. Diğer materyalleri ekleyelim ve yoğuralım.
  3. Daha sonra içerisi için rendelenmiş kaşar beyaz peynir tercih sizlerin hangisini isterseniz koyup form verelim.
  4. Üzerine yumurta sarısı sürüp çatalla form verelim.
  5. Daha sonra susam ve çörek otu serpelim.
  6. 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim.
Dereotlu Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,293Mesajlar
29,561Kullanıcılar
cekim04Son üye
Üst Alt