Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Deron Williams 50 sayı

Deron Williams 50 sayı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Deron Williams 50 rakam

Beşiktaş Milangaz'da önceki akşam FIBA Euro Challenge Kupası'nda Alman BG Göttingen karşı kaydettiği 50 sayıyla hem takımını galibiyete taşıyan hemde kariyerindeki iki rekoru başaşağı eden NBA ’li süper star Deron Williams harikulade performansıyla hayran bıraktı

Deron Williams bir maçta maksimum rakam atma ve en yüksek üç sayılık isabet rekorlarını kırdığı karşılaşmada asla böyle bir rekor için sahaya çıkmadığını, maç baştan başa takımı için mücadele verdiğini açıklama ederek, “Ben hep ekip için oynuyorumTakımın sayıya ihtiyacı vardıOnun için ben de elimden geleni yaptım Amacım muhakkak 50 rakam atmak değildi, sadece maçın kazanılmasına yardımcı olmaktı dedi

Oyun içindeki sıkıntılı zamanlarda birilerinin ön plana çıkması gerektiğini ifade eden Williams, “Ben de yükümlülük almayı seven bir oyuncuyum Bunu yaparken amacım takımın üzerindeki yükü hafifletmekti Rekor kırmayı aklımın ucundan bile geçirmedim Natürel ancak kariyerimin en yüksek rakamına ulaştığım ve de bunu Beşiktaş ’ta yaşadığım için ayrıca gururluyum Bu rekorlarım Beşiktaş ’a ve bize hep takviye olan taraftarlarımıza hediyem olsun diye konuştu

Williams, yalnızca Türkiye ’de değil, bütün Dünya ’da ses getiren performansının, geçtiğimiz hafta yaptığı ve medyada yankı uyandıran “Hakemler müsade verseydi Fenerbahçe ’ye 50 rakam atardım açıklamasıyla ilişkilendirilmesini ise “Form olarak iyi durumdayım Kendimi iyi hissediyordum Hakemler müsade verse Fenerbahçe ’ye 50 sayı atardım sözünü espri olarak söylemiştim O maçta faul problemine girdiğim için sürem azalmıştı ve bu yüzden daha pozitif katkı verme şansım ortadan kalkmıştı Bunu kastetmiştim diye açıkladı *

858,505Konular
982,979Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt