Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dertli Dolap İlahisi

Dertli Dolap İlahisi
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Dertli Dolap İlahisi Benim adım acıklı dolap Suyum akar yalap yalap Böyle emreylemiş çalap Derdim vardır inilerim Beni bir dağda buldular Kolum kanadım kırdılar Dolaba lâyık gördüler Anın için inilerim Ben bir dağın ağacıyam Ne tatlıyam ne acıyam Ben mevlâya duacıyam Anın için inilerim Âşık Yunus eder âhı Gözyaşı siler günahı Hakka âşıkam billahi Anın için inilerim  

Similar threads

Yunus Emre'nin Sevgi İle İlgili Şiirleri, Yunus Emrenin Sevgi İle İlgili Şiirleri , Yunus Emre'nin Şiirleri, AH NİDEYİM ÖMRÜM SENİ GEREKSIZ YERE geçirdim günü Ah nideyim ömrüm seni Seninle olmadım gani Ah nideyim ömrüm seni Geldim ve geçtim bilmedim Ağlayıp güssa yemedim Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
285
Yunus Emre Nasıl biridir, Yunus Emre Nasıl bir kişidir, yunus emre'nin yaşamı, yunus emre'nin hayat felsefesi Yunus Emre Nasıl Yaşamıştır ? Yunus Emre Tasavvuf ehli ve insanlar şâiridir Hayâtı ve kimliği hakkında belli mâlûmat yoktur Şiirleri, asırlar boyunca zevkle ve hayranlıkla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
ŞOL CENNETİN IRMAKLARI Şol cennetin ırmakları Akar Allah deyu deyu Çıkmış islam bülbülleri Öter Allah deyu deyu Aydan aydındır yüzleri Şekerden tatlı sozleri Cennette huri kızları Gezer Allah deyu deyu Yunus Emre var yarına Koma bugünü yarına Yarin Hakk'ın anına Çıkam Allah deyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Yunus Emrenin Detaylı hayatı YUNUS EMRE KİMDİR HAYATI Tasavvuf ehli ve ırk şairi Hayatı ve kimliği hakkında emin malumat yoktur Şiirleri, asırlar baştan başa zevkle ve hayranlıkla okunmuş, yalnız bizde yok, çoğu ülkelerde de alaka uyandırmış yer alan müstesna bir şahsiyettir 80 yıl kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
Yunus Emre Hakkında Ansiklopedik Data,Yunus Emre Hakkında Herşey, Yunus Emre Hakkında ,Yunus Emre hayatı,Yunus Emre Biyografisi, Yunus Emre Kimdir,Yunus Emre Resimleri, Yunus Emre on üçüncü asır tasavvuf şâiri Hayâtı ve kimliği hakkında kesin bilgi yoktur Şiirleri asırlar baştan başa zevkle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,006Kullanıcılar
suzumixqSon üye
Üst Alt