Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Derya Tuna Ayşegül Yıldız Kavgası

Derya Tuna Ayşegül Yıldız Kavgası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Derya Tuna Ayşegül yıldız kavgası,Derya Tuna Ayşegül yıldız kavga etti,derya tuna ayşegül yıldız ağız dalaşı etti

Sonunda İbrahim Tatlıses'in hanımları aralarında kavga çıktı

İbrahim Tatlıses 'in vurulmasının ardından hastaneye birincil gelenler aralarında sanatçının sevgilisi Ayşegül Yıldız da vardı

İbrahim Tatlıses 'in kızı Melek Zübeyde'nin annesi Perihan Savaş ve oğlu İdo 'nun annesi Derya Tuna günlerdir hastanede beklerken, Tatlıses 'in sevgilisi sunucu Ayşegül Yıldız 'da sanatçıyı yalnız bırakmadı

Ama Derya Tuna ve Ayşegül Yıldız 'ın yoğun bakım ünitesinde ağız dalaşı ettikleri ortaya çıktı

Ayşegül Yıldız 'ın İbrahim Tatlıses 'in odasına girmesine sinirlenen Derya Tuna 'nın doktorlara Siz bu fi nasıl odaya alırsınız, kime sordunuz?diyerek tepki gösterdiği söyleniyor

İddaya tarafından, Derya Tuna 'nın bu çıkışına Ayşegül Yıldız Belli Başlı sen fndiyerek karşılık verdi

Derya Tuna Benim adım Derya Tunadeyince Ayşegül Yıldız da Olabilir benim adım da Ayşegül Yıldızdiyerek meydan okudu

Bunun üstüne hekim Hanımlar burası kavga yeri değil, seviyeyi ayrıntılarıyla düşürdüğünüzdiyerek iki kadından da odanın önünden uzaklaşmasını istedi
*

858,505Konular
982,708Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt