Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Detox Suyu (Tam Bir Ödem Atıcı Ve Yağ Atıcı)

Detox Suyu (Tam Bir Ödem Atıcı Ve Yağ Atıcı)
0
55

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
detox-suyu-tam-bir-odem-atici-ve-yag-atici.jpg

Detox Suyu (Tam Bir Ödem Atıcı Ve Yağ Atıcı) Tanımı İçin Gereçler

• 1.5 lt su
  • 1 adet limon
  • 1 adet salatalık
  • 1 kısım nane
  • 3 çubuk tarçın
  • 2 küçük modül taze zencefil

Detox Suyu (Tam Bir Ödem Atıcı Ve Yağ Atıcı) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Ben günde 4 lt su içiyorum ve 1. 5 lt lik şu şişesi kullanarak bunu gün içerisinde tüketiyorum sizde günde kaç lt su içiyorsanız ona nazaran ayarlayın.
  2. 1. 5 lt su şişenize bütün materyalleri katıp üzerine suyu ekleyin her şişede su bittikçe üzerine bir daha su katın.
  3. Bu kürü hergün taze olarak yapın sıhhat bir gün diliyorum size. (yapan ve sonuç alan bana ileti atarsa çok sevinirim ben paylasıcam ????????????????.
Detox Suyu (Tam Bir Ödem Atıcı Ve Yağ Atıcı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Detox Suyu (Ödem Atıcı) Tarifi İçin Malzemeler *Yarım limon *10 nane yapragi *5 cm kadar zencefil *1 litre su Detox Suyu (Ödem Atıcı) Tarifi Yapılışı Ağzı kapalı bir sürahiye 1 litre suyumuzu boşaltıyoruz, içine limonumuzu kesiyoruz Daha ekşi severseniz tüm limon da kullanabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Detox suları, zayıflama suları, ödem atıcı çaylar en çok aldığım sorulardan. Çünkü ülke olarak her dönem belli trendlerle baş etmek zorunda kalıyoruz. Birtakım şeyleri harika birtakım şeyleri öcü gibi görmek hayatımızın parçası haline geldi. Halbuki durum böyle değil. Doğa da herşey belli bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Yağ Yakan Ve Ödem Atan Detox Suyu Tarifleri Tarifi İçin Malzemeler Tarif 1: *Portakal ve salatalık Tarif 2: *Çilek ve kivi Tarif 3: *Limom, salatalık ve maydanoznane Yağ Yakan Ve Ödem Atan Detox Suyu Tarifleri Tarifi Yapılışı Tek yapmanız gereken yukarıda yazan malzemeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
İnsan hayatı için oksijenden sonra en kıymetli ögedir. İnsan besin almadan haftalarca yaşayabilir. Susuz ama birkaç gün yaşayabilir. Canlıların yaşaması için hayati bir değere sahip olan su tatsız, kokusuz ve renksiz bir besin unsurudur. Hücrelerin yaşamsal faaliyetleri, vücut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Yılbaşında biraz fazla yediniz ve pişmanlık mı duyuyorsunuz? İnanın buna hiç gerek yok! Hoş anıların hepsinde fevkalade yemekler olur, biz de çok yedik oradan biliyoruz. ???? Kendini daha âlâ hissetmek isteyenlere özel birbirinden hoş ve yağ yakıcı ödem attırıcı detoks suları tanımlarımız sizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
254
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt