Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

DGS yerleştirme sonuçları açıklandı mı? DGS yerleştirme sonuçları nereden öğrenilir?

DGS yerleştirme sonuçları açıklandı mı? DGS yerleştirme sonuçları nereden öğrenilir?
0
111

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından (ÖSYM), 2 yıllık üniversite eğitimlerini 4 yıla tamamlamak isteyenler için düzenlenen Dikey Geçiş İmtihanı 03 Temmuz 2022 tarihinde uygulandı.

24 Ağustos - 01 Eylül 2022 tarihleri ortasında tercihleri alınan Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Tahsiline Dikey Geçiş İmtihanı (2022-DGS) yerleştirme süreçleri tamamlandı.

DGS YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

DGS yerleştime sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı.

DGS YERLEŞTİRME SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 07 Eylül 2022 tarihinde 14.00’ten itibaren ÖSYM’nin internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilecektir.

YÜKSEKÖĞRETİM KAYITLARI NE VAKİT BAŞLAYACAK?

Bir yükseköğretim programını kazanan adayların kayıt süreçleri ilgili üniversite tarafından 09 - 14 Eylül 2022 tarihleri ortasında yapılacaktır.

Similar threads

Dikey Geçiş Sınavı'na (DGS) giren adaylar, süreçlerini üniversite taban puanlarına nazaran yaptılar. Tercih sonuçları ise 7 Eylül’de yani bugün açıklandı. Artık ise gözler ek tercih süreçlerine çevrildi. Ösym, yapılan yerleştirme süreçleri sonunda adayların tercih etmemesi yahut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
ANKARA (İGFA) - ÖSYM, 24 Ağustos - 01 Eylül 2022 tarihleri arasında tercihleri alınan Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı (2022-DGS) yerleştirme işlemlerinin tamamlandığını duyurdu. Yerleştirme sonuçları bugün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Tahsiline Dikey Geçiş İmtihanı'nın (2022-DGS) yerleştirme sonuçları açıklandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının (ÖSYM) sitesinden yapılan duyuruya nazaran, 24 Ağustos-1 Eylül'de tercihleri alınan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
DGS sonuçlarının açıklanmasının akabinde DGS ek tercihleri hakkında araştırmalar sürat kazandı.Temmuz ayında yapılan DGS tercihleri 24 Ağustos - 01 Eylül 2022 tarihleri ortasında yapılmıştı. Sonuçların açıklanmasının akabinde adaylar DGS ek yerleştirme müracaatları ne vakit başlayacak ve DGS...
Cevaplar
0
Görüntüleme
411
Yükseköğretim Kurumları Sınavı tercih sonuçlarının açıklanması ve kayıt periyodunun sona ermesinin akabinde gözler YKS ek tercih tarihlerine çevrildi. Üniversite kayıtları 22 ile 26 Ağustos günleri ortasında tamamlanmıştı. Hedefledikleri üniversite yahut kısımlara birinci tercihlerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
858,509Konular
980,819Mesajlar
30,680Kullanıcılar
egethemoonSon üye
Üst Alt