Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ÖSYM duyurdu: Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçları belli oldu

ÖSYM duyurdu: Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçları belli oldu
0
124

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Tahsiline Dikey Geçiş İmtihanı'nın (2022-DGS) yerleştirme sonuçları açıklandı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının (ÖSYM) sitesinden yapılan duyuruya nazaran, 24 Ağustos-1 Eylül'de tercihleri alınan 2022-DGS'nin yerleştirme süreçleri tamamlandı.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına ÖSYM'nin " " internet adresinden erişebilecek. Bir yükseköğretim programını kazanan adayların kayıt süreçleri, ilgili üniversite tarafından 9-14 Eylül'de yapılacak.

Yükseköğretim Şurası Başkanlığının e-Devlet üzerinden sunduğu "Üniversite E-Kayıt" uygulamasından, 8 Eylül'den 12 Eylül saat 23.59'a kadar elektronik kayıt süreçleri gerçekleştirilebilecek. E-kayıt süreçlerini tamamlayan adayların, üniversitelerinin internet sitesinde belirtilen evrakları, ilgili tarih aralığında elden teslim etmesi gerekiyor.

Similar threads

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından (ÖSYM), 2 yıllık üniversite eğitimlerini 4 yıla tamamlamak isteyenler için düzenlenen Dikey Geçiş İmtihanı 03 Temmuz 2022 tarihinde uygulandı. 24 Ağustos - 01 Eylül 2022 tarihleri ortasında tercihleri alınan Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
ANKARA (İGFA) - ÖSYM, 24 Ağustos - 01 Eylül 2022 tarihleri arasında tercihleri alınan Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı (2022-DGS) yerleştirme işlemlerinin tamamlandığını duyurdu. Yerleştirme sonuçları bugün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Dikey Geçiş Sınavı'na (DGS) giren adaylar, süreçlerini üniversite taban puanlarına nazaran yaptılar. Tercih sonuçları ise 7 Eylül’de yani bugün açıklandı. Artık ise gözler ek tercih süreçlerine çevrildi. Ösym, yapılan yerleştirme süreçleri sonunda adayların tercih etmemesi yahut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
DGS sonuçlarının açıklanmasının akabinde DGS ek tercihleri hakkında araştırmalar sürat kazandı.Temmuz ayında yapılan DGS tercihleri 24 Ağustos - 01 Eylül 2022 tarihleri ortasında yapılmıştı. Sonuçların açıklanmasının akabinde adaylar DGS ek yerleştirme müracaatları ne vakit başlayacak ve DGS...
Cevaplar
0
Görüntüleme
411
Milyonlarca öğrenci ve veliyi ilgilendiren YKS ek yerleştirme tercihlerinde start verildi. ÖSYM’nin internet sitesinde yer alan duyuruya nazaran, adaylar, 2022-YKS Ek Yerleştirme tercihlerini, 7-13 Eylül tarihleri ortasında T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
858,509Konular
980,818Mesajlar
30,679Kullanıcılar
eddeSon üye
Üst Alt