Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dibek Kahvesi

Dibek Kahvesi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Dibek Kahvesi Tarifi İçin Malzemeler

**2 tepeleme tatlı kaşığı dibek kahvesi
*2 kahve fincanı su
*Şeker (isteğe bağlı)

Dibek Kahvesi Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar Ben ilk tarifim olarak bir kahve keyfiyle başlayayım dedim ?

1
*Öncelikle cezvemize 2 kahve fincanı su koyuyoruz
*Ardından 2 tepeleme tatlı kaşığı kahvemizi ekliyoruz
*İsteğe bağlı istediğiniz ölçüde şeker ekliyoruz ve topaklanmaması için iyice karıştırıyoruz
*Ocağımızda kısık ateşte kaynayana dek karıştırıyoruz
*Kaynadıktan hemen sonra direk fincanlara koyuyoruz kahvemiz hazır
*Köpüklü olsun diyenler kaynamaya yakın karıştırmayı bırakabilir
*Kaynayınca türk kahvesi gibi önce köpüğünü fincanlara dağıtıp, kahveyi de döküp, afiyetle içiyoruz
*Ben köpüklü yaptım içenlere bağımlılık yapar*?AFİYET OLSUN?

Similar threads

Bol Köpüklü Dibek Kahvesi Tarifi İçin Malzemeler *2 fincan soğuk su *Yarım tatlı kaşığı şeker (isteğe göre artırılabilir) *2 tatlı kaşığı dibek kahvesi (paketin içindeki ölçekle 1 dolu ölçek) *Bakır cezve Bol Köpüklü Dibek Kahvesi Tarifi Yapılışı Cezvenin içine soğuk suyu, kahveyi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Bol Köpüklü Osmanlı (dibek) Kahvesi Tarifi İçin Malzemeler *2 ölçek dibek kahvesi(ölçek paketin içinde oluyor) *2 fincan soğuk su *3 tane küp şeker Bol Köpüklü Osmanlı (dibek) Kahvesi Tarifi Yapılışı Cezvemize kahveyi, şekeri ve bir fincan suyu alıp iyice karıştırıyoruz Daha sonra bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Osmanlı Dibek Kahvesi Tarifi İçin Malzemeler *2 fincan soğuk içme suyu *Osmanlı dibek kahvesi (Marka tahmisci)(1 fincan için 2 tatlı kaşığı 2 fincan için 4 tatlı kaşığı ) *İsteğe göre şeker Osmanlı Dibek Kahvesi Tarifi Yapılışı 1 *Cezvemize suyumuzu kahvemizi alıp iyice karıştıralım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Osmanlı Dibek Kahvesi Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı su *3 tepeleme tatlı kaşığı dibek kahvesi *İsteğe bağlı şeker(ben koymadım) Osmanlı Dibek Kahvesi Tarifi Yapılışı Su ve kahve kahve makinasında karıştırılır (Cezvede olur fark etmez)kaynamadan hemen önce köpüklenince çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Osmanlı Dibek Kahvesi Tarifi İçin Malzemeler *2 yemek kaşığı osmanlı dibek kahvesi *2 kahve fincanı su Osmanlı Dibek Kahvesi Tarifi Yapılışı Her fincan için cezveye fincan ölçüsünde su konur Her fincan için 1 yemek kaşığı osmanlı dibek kahvesi eklenir kısık ateşte karıştırılır Köpük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt