Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Diyet Kabak Yemeği

Diyet Kabak Yemeği
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Diyet Kabak Yemeği Tarifi İcin Malzemeler

*1 adet soğan
*3 adet yeşil biber
*2 adet kabak
*2 adet domates
*Maydanoz ve dereotu (Pişmeye yakın eklenecek)
*Tuz, karabiber ve pul biber
*Uzerine (Light) yoğurt

Diyet Kabak Yemeği Tarifi Yapılışı
1
*Butun malzemeleri doğrayıp ciğ olarak tencereye koyun
*Ben seramik tencere kullandım
*Uzerine baharatlarını ekleyip kapağını kapatın
*En kısık ateşte sebzeler yumuşayana kadar pişirin
*Altını kapatmaya yakın uzerine kıyılmış maydanoz ve dereotunu ekleyin Uzerine yoğurt koyarak servis edin Afiyet olsun

Similar threads

Diyet Kabak Yemeği Tarifi İçin Malzemeler *1 adet soğan *3 adet yeşil biber *2 adet kabak *2 adet domates *Maydanoz ve dereotu (pişmeye yakın eklenecek) *Tuz, karabiber ve pul biber *Üzerine (light) yoğurt Diyet Kabak Yemeği Tarifi Yapılışı Bütün malzemeleri doğrayıp çiğ olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Diyet Kabak Yemeği Tanımı İçin Gereçler 2 adet büyük uzunluk kabak (Küçük ise 3 adet)1 adet kapya biber1 adet kuru soğan1 tutam dereotuYarım limonun suyu1 yemek kaşığı zeytinyağı1 çay kaşığının ucu ile karabiberTuz Diyet Kabak Yemeği Tanımı Yapılışı Zerzevatları yeterlice yıkayın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Zeytinyağlı Kıymalı Kabak Yemeği Tarifi İcin Malzemeler *6 adet ortalı kucuklu kabak *200250 gr kıyma *3 adet kırmızı biber *1 orta boy soğan *3 diş sarımsak *1 yemek kaşığı salca *1 cay bardağının(kucuk boylardan) yarısı kadar kirik pirinc (normal de olur) *Tuz, pulbiber, karabiber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Havuclu Fit Kabak Tarifi İcin Malzemeler *3 adet havuc *4 adet girit kabağı (ince kabak ta olabilir) *2 dal nane *2 dal dereotu *2 dal maydanoz *Yarım cay bardağı zeytinyağı Havuclu Fit Kabak Tarifi Yapılışı Yaza giriyoruz dikkat diyet yapmayı geciktirenler icin bundan sonrasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Kabak Yemeği Tanımı İçin Materyaller 2 adet sakız kabak1 adet havuç1 adet soğan2 adet domates rendesi1 yemek kaşığı domates yahut biber salça (Tercihinize nazaran salça koyabilirsiniz. ben domatesler istediğim üzereyse koymuyorum)1 diş sarımsakTercihe nazaran dereotu Kabak Yemeği Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt