Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Diyet Mazeretlerini Unutun

Diyet Mazeretlerini Unutun

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kilo vermemek ve çalışma yapmamak için bir çok bahane bulabilirsiniz fakat ne kadarı geçerli?

1 : Alıştırma yapmak için vaktim yok

Yapmanız gereken: Sanıyorum oysa en sevdiğiniz televizyon programını izlemek için zaman buluyorsunuz Meşgulsünüz, anlıyorum ama sağlığınızı öncelik haline getirmek için bir yol bulmalısınız Toplantılarınızı organize ettiğiniz gibi egzersizlerinizi de organize etmelisiniz Birazcık erken kalkabilir ve bir fitness DVD ile egzersiz yapabilirsiniz Bunu haftasonlarına da sıkıştırabilirsiniz Bir kardiyo aleti alabilir ve dinlenirken ya da televizyon izlerken 30 dakika her tarafında yapabilirsiniz Gerçek şu ama zamanı kendiniz yaratmalısınız Çalışma yaparsanız daha dinamik, daha dinç ve özgüvenli olursunuz

2 Mazeret: Çocuklarım ve erkek arkadaşım için etrafta abur cubur bulundurmak zorundayım

Yapmanız gereken: Hepsini çöpe atın Onların da yememesi gerekiyor

3 Gerekçe: Daha önce de kilo vermeye çalıştım lakin yapamıyorum

Yapmanız gereken: Abuk Subuk Natürel ki yapabilirsiniz Uygun bilgilerle donatılırsanız herşeyi yapabilirsiniz Ahenkli bir şekilde çalışma gerçekleştirmek için kendinizi eğitin Kaloriler hakkında veri sahibi olun Yediğiniz yiyecekte kaç kalori var, günde kaç kalori yakıyorsunuz gibi soruların cevaplarını öğrenin Yeterli bilgiyi aldığınız zaman hayatınızı değiştirecek kararları daha net bir şekilde alırsınız yeniden yapamayacağım dediğiniz vakit bir düşünün ve kendinize sorun Neden yapamayayım ki?

4 Gerekçe: Bir çok iş yemeği ve sosyal aktivite içinde bulunuyorum Bu çevre içinde kilo veremem

Yapmanız gereken: Yağlı çerezleri yemediğinizi kim ayrım edecek? Akşam yemeklerinde yalnızca bir tek şey yiyin İlla fakat bir tane dinç yiyecek vardır Ve ırk size sorduklarında sağlıksız yiyecekler için Hayır, teşekkürlerdeyin

5 : Fazla yolculuk ediyorum ve bunu bir rutine dönüştüremiyorum

Yapmanız gereken: Dinleyin, yiyeceklerinizi sürekli yanınızda taşıyın Spor salonu olan otellerde kalın Dışardan yemek siparişi verirken, ızgara yada fırınlanmış yiyecekleri tercih edin Sosları ve harcları bir kenara atın ve sebze yemeye özen gösterin

6 Gerekçe: Arkadaşlarım beceriksiz yiyecekler tüketiyorlar ve benimde onların yanına sıhhat yiyecekler yemem güç oluyor

Yapmanız gereken: Ailenize ve arkadaşlarınıza sağlığınızla ilgili amaçlarınızı ve onların sizi nasıl destekleyeceğini söylemelisiniz Onlara sizinle birlikte sağlıklı yiyecekler yemelerini söyleyin Eğer yapamazlarsa sizi beceriksiz yiyeceklerden yemeniz konusunda zorlamamalarını söyleyin

7 : Sevdiğim kişiler kilom hakkında aralıksız olarak beni azarlıyorlar ve bu benim isyan etmeme niçin oluyor

Yapmanız gereken: Bu sizi yetersiz yiyecekler yemeye zorlayan arkadaşlarınızla aynı bir konudur Gereksinim ve isteklerinizi söyleyin Eğer hala sizi azarlarlarsa sınırlar örmelisiniz Onlara kilonuzun ve alıştırma alışkanlıklarınızın tartışmaya açık olmadığını söyleyin *

858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt