Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Diyet Menüsü (2 Haftalık)

Diyet Menüsü (2 Haftalık)
0
36

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
diyet-menusu-2-haftalik-1.jpg

1. alternatif
  • 1 fincan yeşil çay
  • 2 yumurta
  • 3-4 yemek kaşığı lor peyniri veya tuzsuz peynir
  • 2 ince dilim tam buğday ekmek
  • Bol yeşillik -domates- salatalık (yağsız)
  • 3 adet ceviz+ 3-4 adet zeytin
2. alternatif
  • 1 bardak süt ya da 3-4 yemek kaşığı yoğurt
  • 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi(sade)
  • 1 küçük muz veya 1 küçük elma
  • 4 adet ceviz
  • 5-6 adet badem(çiğ)
Hepsini karıştırıp tüket.
  • Kahvaltı sonrası 1 fincan yeşil çay
Ara öğün;
  • 1 fincan sade kahve
Öğle yemeği;
  • 1 tabak sebze yemeği (9-10 yemek kaşığı)
  • 7-8 yemek kaşığı taze yoğurt
  • Bol salata (yağsız)
  • 1 ince dilim tam buğday ekmek
Ara öğün;
  • 1 porsiyon meyve
  • 5-6 adet badem(çiğ)
Akşam yemeği;
  • 1 küçük kase (2 kepçe çorba)
  • 7-8 yemek kaşığı sebze yemeği
  • 3-4 yemek kaşığı yoğurt
  • Bol salata (yağsız)
  • Yemekten sonra 1 fincan yeşil çay
2. Alternatif kahvaltıyı ben yoğurt yerine süt katıyorum, hepsini miksere katıp karıştırıp içiyorum, yulafı anca böyle giyebiliyorum.

Açıklama = 2 haftalık menü bu 1 alternatif kahvaltıyı 1 hafta uyguluyordum diğerini diğer hafta uyguluyordum.
Diyetisyen listesi. Tam uyamadan 4 kilo verdim.

Similar threads

ØZayıflamak değince nedense sadece kısıtlı ama sevmediğimiz zorunlu yemek ve yiyecekler gelir aklımıza. Hastalarım bana hep diyet ürünlerimi yiyerek kilo vereceğiz derler. Ben de Diyet ürünleri yağı azaltılmış ama kalorisi olan yiyeceklerdir. Benim düzenlediğim listelerde diyet kelimesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Burcunuza tarafından perhiz yapıp zayıflamak Koç burcu Koçlar bu diyeti uyguladıkları takdirde 3 günde 2 kilo verebilirler Perhiz bir hafta bırakılabilir ve sonradan tekrarlanır 1 gün Kahvaltı: 1 Kadeh süt, yarım kadeh darı gevreği, 100 gram çilek ya da mevsim meyveleri, tatsız kahve ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
1 Haftalık Diyet Listesi Uzman Doktorlar Tarafından Hazırlanmış 1 SABAH 2 ince dilim beyaz peynir Söğüş domates ve salatalık 1 tatlı kaşığı bal 1 dilim tam buğday ekmeği ÖĞLE Küçük bir tabak börülce haşlama Yoğurt ARA 1 porsiyon meyve AKŞAM Balık ızgara Yeşil salata ve roka salata (sarımsak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Haftada 2 Kilo Verdiren Diyet: Haftada 2 kilo vererek duzenli ve dengeli şekilde fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz Haftada 2 kilo vermenizi sağlayacak diyet programı ile arzuladığınız kiloya kolayca ulaşacaksınız Diyet programındaki listeyi harfiyen uygulayarak 1 hafta icinde mutlu sonuca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Haftada 2 Kilo Verdiren Diyet: Haftada 2 kilo vererek düzenli ve dengeli şekilde fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz Haftada 2 kilo vermenizi sağlayacak diyet programı ile arzuladığınız kiloya kolayca ulaşacaksınız Diyet programındaki listeyi harfiyen uygulayarak 1 hafta içinde mutlu sonuca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt