iltasyazilim
FD Üye
Diyet Pizza Tarifi İçin Malzemeler
*3 yemek kaşığı yulaf kepeği
*1 yumurta
*Kabartma tozu
*50 gram kıyma
*1 adet peynir
*2 yemek kaşığı salça
*İstenilen kadar turşu
*Baharatlar
Diyet Pizza Tarifi Yapılışı İlk önce yulaf kepeğiyle yumurta ve kabartma tozunu tavada pişiriyoruz Daha sonra ocaktan alıp bir borcamın içine koyuyoruz Kıymaları da tavada kavuruyoruz içine bir tane küçük domates doğradım tat versin diye Borcama koyduğumuz alt tabanın üstüne salçalı su koyuyoruz ben bir kaşıkta ketçap ekledim üzerine kıymayı ve peyniri koyuyoruz ve bir adet salatalık turşunu doğrayıp en üstede köri sosu ekledim afiyet olsun
*3 yemek kaşığı yulaf kepeği
*1 yumurta
*Kabartma tozu
*50 gram kıyma
*1 adet peynir
*2 yemek kaşığı salça
*İstenilen kadar turşu
*Baharatlar
Diyet Pizza Tarifi Yapılışı İlk önce yulaf kepeğiyle yumurta ve kabartma tozunu tavada pişiriyoruz Daha sonra ocaktan alıp bir borcamın içine koyuyoruz Kıymaları da tavada kavuruyoruz içine bir tane küçük domates doğradım tat versin diye Borcama koyduğumuz alt tabanın üstüne salçalı su koyuyoruz ben bir kaşıkta ketçap ekledim üzerine kıymayı ve peyniri koyuyoruz ve bir adet salatalık turşunu doğrayıp en üstede köri sosu ekledim afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.