Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Diyet yaparken pizza yenir mi?

Diyet yaparken pizza yenir mi?
0
392

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Perhiz yapan herkes bilir oysa kilo vermenin en kuvvet yanı sevilen yiyeceklerden uzaktan kalmak Fakat araştırmalar bunun bütün tersini söylüyor…diyetyaparkenpizzayenirmi5c43e683ad16djpegalt Diyet yaparken pizza yenir mi?Portekiz’de yapılan araştırmalara göre haftanın bir gününü ister hamburger ister pizza ister sevdiğiniz herhangi başka bir yiyecek için ayırırsanız, daha çabuk kilo veriyorsunuz diyetyaparkenpizzayenirmi5c43e683e4677jpegalt Diyet yaparken pizza yenir mi?Çünkü bu şekilde haftanın bir gününü kendinize yarmak, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayarak sizi motive ediyor ve bu da daha kararlı olmanızı sağlıyor diyetyaparkenpizzayenirmi5c43e683ee31fjpegalt Diyet yaparken pizza yenir mi?Bu Nedenle diyetinizin yarısında kendinizi kaybedip her şeyi yemeye çalışmadığınız için de daha basit ve hızlı kilo vermiş oluyorsunuz diyetyaparkenpizzayenirmi5c43e68405f49jpegalt Diyet yaparken pizza yenir mi?

Similar threads

Siz de her pazartesi diyete başlamaya karar verip, ertesi gün vazgeçenlerden misiniz? Cevabınızı biz zaten biliyoruz! Hangimiz zayıflama maceramızda ümitsizliğe kapılıp, diyeti ayrılmak için değişik bahaneler aramadık ki? Yeter fakat, artık bahanelere son! Doğum sonrası kiloları verebilmeniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Perhiz Bahaneleri Perhiz Gerçekleştirmek İsteyene Bu Bahaneler Gereksizce Diyete başlayıp zayıflayamadığı için ümitsizliğe kapılanların, 'Su içsem yarıyor', 'Çok eksik yiyorum, fakat gerçi kilo veremiyorum', 'Kilolu olmam ailemden kaynaklanıyor' türü bahaneler uydurdukları ortaya çıktı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Diyet yapanların ortak sorunu eyvah tatlı,lahmacun, pizza, hamburger yedim bütün diyet çöpe gitti. Kaçamaklar sizi mutsuz edebilir lakin bu türlü bir durumda bütün diyetinizi çöpe atmış olmazsınız. Hepimiz insanız ve daima tek bir listeye bağlı hareket etmek imkansızdır ve sıkıcıdır Diyetten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Perhiz hataları; Kesintisiz diyette olduğunuz halde bir türlü zayıflayamıyor musunuzİşte buna sebep olan perhiz hatalarını sizler için araştırdıkh3Hızlı Diyetlere Güvenmekh3Bir haftada 10 kilo zayıflayacağınızı vadeden hiçbir şey yemediğiniz yalnızca greyfurt ya da lahana taşıyan diyetlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Diyet yapan birçok kişiden ‘kilo veremiyorum’ şikayetini duyarız. Birçok kişi diyet süresince yaptığı hatalar yüzünden kilo vermekte zorlanır. Diyet yaparken kilo vermeyi engelleyen en sık yapılan 10 önemli hataya dikkat edilmelidir. 1-Daha az yersem daha fazla kilo veririm diyerek öğün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,323Kullanıcılar
furkan.xSon üye
Üst Alt