Diyette Elmalı Turta Yerine Elmalı Krep Tanımı İçin Gereçler
- 5 yemek kaşığı yulaf ezmesi (rondoya çekiyoruz )
- 1 çay bardağı süt
- 1 adet yumurta
- 1 adet elma
- 1 adet tarçın
- Tavayı yağlamak için zeytinyağı
Diyette Elmalı Turta Yerine Elmalı Krep Tanımı Yapılışı
- Yumurtayı, yoğurdu, rondodan geçirilmiş yulafı bir kaseye alıp karıştırıyoruz.
- İsterseniz biraz tarçın ekleyebilirsiniz. (2 tane çıkıyor).
- Elmayı rendeliyoruz, yağsız tavaya alıp üstüne tarçın ekleyerek orta ateşte pişince tavadan alıyoruz.
- Krep için tavayı yağlayıp peçeteyle fazla yağını alıyor, karışımımızı döküyoruz.
- Alt üst güzelce piştikten sonra, tavadan alıp ortasına pişirdiğimiz elmayı koyarak dürüm yapıyoruz.