Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

"Dizilerin Uzun Olması Manyaklık!" Diyen Ünlü Kim?

"Dizilerin Uzun Olması Manyaklık!" Diyen Ünlü Kim?
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Dizilerin Uzun Olması Manyaklık!Diyen Ünlü Kim? Bu sayfa; Dizilerin Uzun Olması Manyaklık!Diyen Ünlü Kim? haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, başlığı hatalı okumadınız Bu lafı böylece bir ad etti ki, o isim derhal ekranlarda yayınlanan ve en çok reytinge sahip bir dizinin başrol oyuncularından biri Kim mi? Mükemmel Asır'ın Hürrem'i Meryem Uzerli Antalya Televizyon Ödülleri gecesinde ödül alan ve ödülü alırken kısa bir hitabe da yapan Uzerli bakın neler söyledi 1548623296 1548623296 dizilerinuzunolmasimanyaklikdiyenunlukim5c4e1dc56db24dizilerinuzunolmasimanyaklikdiyenunlukim5c4e1dc56db24 dizilerinuzunolmasimanyaklikdiyenunlukim5c4e1dc56db24 Antalya Televizyon Ödülleri'ne Mükemmel Asırdaki 'Hürrem Sultan' rolüyle En İyi Dram Dizisi'Kadın Oyuncu' ödülünü bölge Meryem Uzerli'nin dizi sürelerine isyanı damga vurdu: Türkiye'de dizilerin 110 120 dakika olması manyaklık!Türkiye'de diziler fazla uzun bu da manyaklık bir şey 100 dakika, 110 dakika, 120 dakika bir dizi Hayatta pek bir meslek değil! Lütfen tüm kanallara söylüyorum, dizi sürelerini 60, 50, 45 dakikaya indirin Hepimiz mutlu olalım, çünkü ben hiç mutlu değilim!Uzerli'nin ödülüyle ilgili olarak söylediği Ben 3 yıldır bu ödülü bekliyordum Bundan Böyle bu ödülü bana bedel gördünüzsözleri ise salonda kahkahalara niçin oldu  

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt