Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dizüstü bilgisayarım ram slotunu görmüyor

Dizüstü bilgisayarım ram slotunu görmüyor
0
158

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Başlıkta belirttiğim gibi görmüyor görev yöneticisi 11 slot yazıyor Cpuz ile de aynı gözüküyor desteğe seri no attım ve bu cevabı verdiler:

Merhaba ,

2x8 16 GB DDR3L Ram desteği bulunmaktadır, ram değişikliği ile ilgili link üzerinden size yakın yetkili servislerimizden destek alabilirsiniz

Ve dizüstü bilgisayarımın içini açtım resmini çektim slot varmı anlamadığım için : http:ihizliresimcom9dqjE3

Şimdi sizlere sorum slot varmı ve varsa yeni nesil oyunlar için kaçlık taktırmalıyım?

Similar threads

Başlıkta belirttiğim gibi görmüyor görev yöneticisi 11 slot yazıyor Cpuz ile de aynı gözüküyor desteğe seri no attım ve bu cevabı verdiler: Merhaba , 2x8 16 GB DDR3L Ram desteği bulunmaktadır, ram değişikliği ile ilgili link üzerinden size yakın yetkili servislerimizden destek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Başlıkta belirttiğim gibi görmüyor görev yöneticisi 11 slot yazıyor Cpuz ile de aynı gözüküyor desteğe seri no attım ve bu cevabı verdiler: Merhaba , 2x8 16 GB DDR3L Ram desteği bulunmaktadır, ram değişikliği ile ilgili link üzerinden size yakın yetkili servislerimizden destek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
RAM, sisteminizin performansından sorumlu olan en önemli parçalardan biridir ve işlemci ile diğer bileşenler arasında bir köprü görevi görür. RAM, işlemcinizin de tam randımanlı çalışmasını engeller. Bilgisayarınızı yavaşlatabilecek en yaygın parçalardan biri de RAM’dir. Sebep olduğu yavaşlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Herkeze merhaba arkadaşlar ben acer laptop kullanısıyım bilgisayar özelliklerii bölümünde baktıgımda 4gb ram 296 gb kullanılabilir yazıyor öncelikle ram durumum iyimi ve eger bilgisayara ram takmak istesem 2gb ram alsam beraber kullanabilirmiyim 2sini birden yoksa direkt olarak daha fazla ram mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Merhaba Arkadasla Ben ayin 20 sinde bi ekran kartı almayı planliyorum ve ekran kartında pek cok sorunla karsılastım internetten arastırdım ve arastırdıgım dahilde daha cok sorunum oldugunu ogrendim arkadaslar alacagim ekran kartında 1inci sorunum İlk önce sistem özelliklerimi yazıyım İşlemci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
858,497Konular
982,009Mesajlar
29,995Kullanıcılar
AcestreamingSon üye
Üst Alt