Doğal Besinler ve Faydaları
Doğal besinler ve faydaları hakkında bilmeniz gerekenler
Murdum eriği,Kiraz,cilek,ahududu,boğurtlen,elma, kırmızı lahana, patlıcan ve soğan:
Bulaşıcı hastalık ve iltihaplardan korur Bağışıklık sistemini guclendirir Kanın pıhtılaşmasını engeller Kanser oluşumunu engeller,şifalı dır
Brokoli, karnabahar,Havuc,domates,lahana, ıspanak,bal kabağı,şeftali,kayısı,turuncgiller ve kuru kayısı:
Savunma sistemini guclendirir Tehlikeli maddelerin hucre ve dokulara zarar vermesini engeller Kanser tehlikesini azaltır,şifalı dır
Havuc, patates, yeşil salatalar, buğday, taze cilek, boğurtlen, fıstık ve ceviz:
Bakteri ve viruslerin coğalmasını engeller
Mercimek,Kuru fasulye,kuru bakliyat,nohut,tahıllar ve patates: Kan şekerini ve tansiyonu duzenler İltihaplardan korur Hucreleri korur ve kanser oluşumunu engeller,şifalı dır
Bezelye ve Kuru bakliyat: Kollestrolu duşurur Bakteri, virus ve mantarların coğalmasını engeller Kalın bağırsak kanseri tehlikesini azaltır
Kara turp,ve kıvırcık salata: Bulaşıcı hastalıklar ve kanserden korur
Sarımsak,taze ve kuru soğan,pırasa:Bakteri, virus ve mantarların gelişmesini engeller Bağışıklık sistemini guclendirir İltihapların iyileşmesinde
yardımcı olur Kan pıhtılaşmasını yavaşlatır Kanda kollestrolu duşurur Kan basıncını duzenler Kabızlığı onler Kanser tehlikesini azaltır,şifalı dır
Buğday,Soya fasulyesi ve keten tohumu:Meme, dol yatağı, prostat kanserinde etkilidir,şifalı dır
Soya fasulyesi, fındık, susam, zeytin yağı ve bitkisel yağlar:
Kollestrolu duşurur Kalın bağırsak kanseri tehlikesini azaltır,şifalı dır
Limon,Nane ve kimyon yağı Kanser tehlikesini azaltır,şifalı dır
Doğal besinler ve faydaları hakkında bilmeniz gerekenler
Murdum eriği,Kiraz,cilek,ahududu,boğurtlen,elma, kırmızı lahana, patlıcan ve soğan:
Bulaşıcı hastalık ve iltihaplardan korur Bağışıklık sistemini guclendirir Kanın pıhtılaşmasını engeller Kanser oluşumunu engeller,şifalı dır
Brokoli, karnabahar,Havuc,domates,lahana, ıspanak,bal kabağı,şeftali,kayısı,turuncgiller ve kuru kayısı:
Savunma sistemini guclendirir Tehlikeli maddelerin hucre ve dokulara zarar vermesini engeller Kanser tehlikesini azaltır,şifalı dır
Havuc, patates, yeşil salatalar, buğday, taze cilek, boğurtlen, fıstık ve ceviz:
Bakteri ve viruslerin coğalmasını engeller
Mercimek,Kuru fasulye,kuru bakliyat,nohut,tahıllar ve patates: Kan şekerini ve tansiyonu duzenler İltihaplardan korur Hucreleri korur ve kanser oluşumunu engeller,şifalı dır
Bezelye ve Kuru bakliyat: Kollestrolu duşurur Bakteri, virus ve mantarların coğalmasını engeller Kalın bağırsak kanseri tehlikesini azaltır
Kara turp,ve kıvırcık salata: Bulaşıcı hastalıklar ve kanserden korur
Sarımsak,taze ve kuru soğan,pırasa:Bakteri, virus ve mantarların gelişmesini engeller Bağışıklık sistemini guclendirir İltihapların iyileşmesinde
yardımcı olur Kan pıhtılaşmasını yavaşlatır Kanda kollestrolu duşurur Kan basıncını duzenler Kabızlığı onler Kanser tehlikesini azaltır,şifalı dır
Buğday,Soya fasulyesi ve keten tohumu:Meme, dol yatağı, prostat kanserinde etkilidir,şifalı dır
Soya fasulyesi, fındık, susam, zeytin yağı ve bitkisel yağlar:
Kollestrolu duşurur Kalın bağırsak kanseri tehlikesini azaltır,şifalı dır
Limon,Nane ve kimyon yağı Kanser tehlikesini azaltır,şifalı dır