Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Doğal Ev Turşusu (Tadanlar Tarif İstediler Ona Gore)

Doğal Ev Turşusu (Tadanlar Tarif İstediler Ona Gore)
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Doğal Ev Turşusu (Tadanlar Tarif İstediler Ona Gore) Tarifi İcin Malzemeler

*1 turşu lahanası
*1 kilo havuc
*1 kilo salamura acuru
*1 kilo salamura sus biberi
*Yarım kilo salamura yeşil domates
*Yarım demet maydanoz
*1 sarımsak
*Yarım cay bardağı kişniş
*Yarım cay bardağı nohut

Suyu icin;

*1 bucuk su bardağı uzum sirkesi
*1 cay bardağı kaya tuzu
*4 beş kesme şeker
*Aldığı kadar ılık su

Doğal Ev Turşusu (Tadanlar Tarif İstediler Ona Gore) Tarifi Yapılışı Salamura olan acur, biber, domatesleri suyundan cıkarıp guzel yıkıyorum
Lahanaları doğruyoruz havucları yuvarlak verev olarak kesiyoruz
turşu bidonunun altına bir kac tane sarımsak kişniş nohut bırakıyorum
sonra sırayla malzemeleri ekliyorum başa kadar gelince ustune maydanoz ve sarımsak ekliyorum
Sonra suyu icin olan malzemeleri koyup iyice karıştırdım bidona ekledim suyu uste cıkana kadar kapağını iyice kapatıp 15 gune kadar hazır olur

Similar threads

Lahana Turşusu Tarifi Resimli Lahana Turşusu Tarifi Malzemeler Beyaz lahana, sarımsak, sivri biber,maydanoz, defne yaprağı, dilimlenmiş limon ve bir miktar nohut imageslahanatursusutarifiresimli5ad3f139d2e9e Yemeğin Tarifi Turşuluk olarak kucuk, sıkı kelle yapan, beyaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Cinbiberli Domates Turşusu Tarifi İçin Malzemeler 5 kilo domatesYarım kiloya yakın acı cin biberi1 ,5 baş sarımsak2 su bardağı üzüm sirkesi1 su bardağı sıvı yağ4 kaşık salamura tuz1 yemek kaşığı şeker1 yemek kaşığı limon tuzu Cinbiberli Domates Turşusu Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Patlıcan Salamurası (Turşusu) Tanımı İçin Materyaller 2 kilo bebek patlıcan2 kilo domates500 gram biber ( biraz acı biber kullanabilirsiniz çok yakışıyor )1 demet maydanoz yarım demetini salamurasına doğruyoruz yarısını patlıcanlara sarıyorsunuz2 büyük baş sarımsak (20 diş civarı)1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Terbiyeli Tuzu Az Enfes Karışık Turşu (Çıtır Çıtır Ve Daima Taze) Tanımı İçin Gereçler 2 kg salamura salatalık yahut kornişon1 kg salamura biber turşusu Taze olarak Yarım beyaz turşuluk lahana1 kilo biraz kalın havuç1 demet maydanoz1 demet maydanoz kadar yeşil kereviz yaprağı yarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Pancar Turşusu Tanımı İçin Materyaller 1 kilo pancarYarım çay bardağı sirke2 tatlı kaşığı salamura tuz4 yahut 5 tane limon tuzu1-2 diş sarımsak Pancar Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Pancarları soyup istediğiniz üzere doğrayın. 1 litre kaynayan suyun içine doğranmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,496Konular
981,660Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt