Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Doğal Öksürük Giderici (Deneyin Bana Dua Edin)

Doğal Öksürük Giderici (Deneyin Bana Dua Edin)

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
dogal-oksuruk-giderici-deneyin-bana-dua-edin.jpg

Doğal Öksürük Giderici (Deneyin Bana Dua Edin) Tarifi İçin Malzemeler

• 3 tatlı kaşığı süzme bal
  • 2.5 tatlı kaşığı sirke
  • 3 tatlı kaşığı limon
  • 1 çay kaşığı ucuyla tarcın

Doğal Öksürük Giderici (Deneyin Bana Dua Edin) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bütün malzemeyi bi küçük kaseye koyalım, iyice karıştıralım .
  2. Çocuklara 1 tatlı kaşığı yetişkinlere 1 yemek kaşığı verelim .
  3. 20-25 dk sonra etkisini göreceksiniz oğluma yaptım ben sizde deneyebilirsiniz.
Doğal Öksürük Giderici (Deneyin Bana Dua Edin) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Öksürük Giderici (Etkili) Tanımı İçin Gereçler 2 tatlı kaşığı süzme bal2 tatlı kaşığı limon suyu2 tatlı kaşığı sirke1 çay kaşığı toz tarçın Öksürük Giderici (Etkili) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Bütün gereçler bir kasede karıştırılır ve akşamları çocuklara 1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Doğal Öksürük İlacı Tarifi İçin Malzemeler 1 adet kara turp1 tatlı kaşığı süzme bal Doğal Öksürük İlacı Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Merhabalar havalar soğudu ee haliyle rahatsızlıklar meydana geldi çeşitli ilaçlardansa benim gibi doğal yöntemi tercih edenler için bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Muhteşem Öksürük Giderici (15 Dakikada Etkili) Tarifi İçin Malzemeler *2 tatlı kaşığı süzme bal *2 tatlı kaşığı sirke *2 tatlı kaşığı limon suyu *Bir cimdik toz tarçın Muhteşem Öksürük Giderici (15 Dakikada Etkili) Tarifi Yapılışı Herkese merhabalar, Kış aylarında herkesin üzerinde olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Yumuşak Köfte Nefis (Mutlaka Deneyin) Derin Dondurucu İçin Tarifi İçin Malzemeler 1 adet yumurta1 adet kuru soğan3 diş sarımsakYarım demet maydanoz (ince kıyılmış)1 kilo kasap kıyma4-4.5 yemek kaşığı galeta unu1.5 tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı kimyon1.5 yemek kaşığı üzüm pekmeziYarım çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Öksürük Kesen Doğal Yöntem Tarifi İçin Malzemeler *1 tane soğan *Yarım limon *1 tane zencefil *Çay kaşığının ucunda karabiber *Çay kaşığının ucunda nane *Çay kaşığının ucunda tarçın *Çay kaşığının ucunda kekik *Hakiki süzme bal Öksürük Kesen Doğal Yöntem Tarifi Yapılışı Selam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,477Konular
981,291Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt