iltasyazilim
FD Üye
Doğduğunuz ay aynı zamanda gelecekte ne gibi hastalıklara yatkın olacağınızı da belirliyor !
ABD'li uzmanlara tarafından bunun en büyük nedeninin başında bebeklerin çevreye karşı aşırı hassas olması yatıyor Hamilelikte maruz kalınan virüsler bakteriler de öteki niçin Grip mevsiminde doğan bir bebek grip virüsleriyle batmış bir çevreyle karşılaşıyor yazın doğan bir bebekse polenlerle daha alıngan olduğu erken bir dönemde tanışıyor
Uzmanlar hangi ayda hangi rahatsızlık riskinin arttığını şu listeyle açıkladılar:
* Ocak: Alzheimer şizofreni ve solunum yolları rahatsızlığı
* Şubat: Alzheimer şizofreni manik buhran ve sara
* Mart: Alzheimer şizofreni otizm uyku bozukluğu manik depresyon ve sara
* Nisan: Lösemi disleksi öğrenme bozuklukları parkinson manik bunalım ve motor nöron hastalığı
* Mayıs: Disleksi öğrenme bozuklukları motor nöron hastalığı ve parkinson
* Haziran: Diyabet öğrenme bozuklukları motor nöron hastalığı ve çölyak hastalığı
* Temmuz: Şeker Hastalığı çölyak hastalığı disleksi ve öğrenme bozuklukları
* Ağustos: Şeker Hastalığı çölyak hastalığı ve Otizm
* Eylül: Uyarı eksikliği hiperaktivite sendromu ve astım
* Ekim: Astım ve egzema
* Kasım: Astım ve egzema
* Aralık: Respiratuvar sinsitiyal virüs enfeksiyonu
Alıntı *
ABD'li uzmanlara tarafından bunun en büyük nedeninin başında bebeklerin çevreye karşı aşırı hassas olması yatıyor Hamilelikte maruz kalınan virüsler bakteriler de öteki niçin Grip mevsiminde doğan bir bebek grip virüsleriyle batmış bir çevreyle karşılaşıyor yazın doğan bir bebekse polenlerle daha alıngan olduğu erken bir dönemde tanışıyor
Uzmanlar hangi ayda hangi rahatsızlık riskinin arttığını şu listeyle açıkladılar:
* Ocak: Alzheimer şizofreni ve solunum yolları rahatsızlığı
* Şubat: Alzheimer şizofreni manik buhran ve sara
* Mart: Alzheimer şizofreni otizm uyku bozukluğu manik depresyon ve sara
* Nisan: Lösemi disleksi öğrenme bozuklukları parkinson manik bunalım ve motor nöron hastalığı
* Mayıs: Disleksi öğrenme bozuklukları motor nöron hastalığı ve parkinson
* Haziran: Diyabet öğrenme bozuklukları motor nöron hastalığı ve çölyak hastalığı
* Temmuz: Şeker Hastalığı çölyak hastalığı disleksi ve öğrenme bozuklukları
* Ağustos: Şeker Hastalığı çölyak hastalığı ve Otizm
* Eylül: Uyarı eksikliği hiperaktivite sendromu ve astım
* Ekim: Astım ve egzema
* Kasım: Astım ve egzema
* Aralık: Respiratuvar sinsitiyal virüs enfeksiyonu
Alıntı *